Lumilingot

Husqvarna ja Stiga Lumilingot: Tehokasta Lumityötä kaikissa Olosuhteissa

Tervetuloa tutustumaan Husqvarna ja Stiga lumilinkojen valikoimaan! Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita lumilinkoja, jotka tekevät lumitöistä vaivatonta ja nopeaa. Husqvarna ja Stiga lumilingot ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja innovatiivisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät niistä ihanteellisen valinnan niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin. Valikoimamme kattaa erilaisia malleja, jotka sopivat erilaisiin lumityötarpeisiin ja erilaisille pinnoille. Tutustu Husqvarna ja Stiga lumilinkojen valikoimaan ja varmista, että selviydyt lumisista talvipäivistä vaivatta!

 

Lue lisää
27 Tuotteet

Lumilingot

Lumenluonti käy kätevästi Husqvarnan tai Stigan lumilingolla

Kaksivaiheisen syöttökierukka-/puhallinjärjestelmän, sähkökäynnistyksen, portaattoman ajonopeuden ja syvään uritettujen renkaiden ansiosta Husqvarnan tai Stigan lumilinko on valmis talven hankalimpiin haasteisiin.

Älä ole huolissasi, vaikket pääsisikään heti hommiin. Kaksivaiheinen järjestelmä toimii hyvin myös tiiviisti pakkautuneen lumen auraamisessa: syöttökierukka jauhaa lumen osiin, minkä jälkeen suurinopeuksinen puhallinpyörä puhaltaa sen ulos. Vaihteleva ajonopeus takaa, että työskentelykapasiteetti pysyy tasaisena.

Helppo hallita joka säällä

Yllättivätkö lumi ja jää? Husqvarna tai Stiga lumilingossa on suuriuraiset renkaat, jotka takaavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa.

Hallintavivut ja ohjaimet ovat hyvin käden ulottuvilla. Lämmitettävät kahvat ja sähkökäynnistys varmistavat käyttömukavuuden hyisissäkin sääoloissa.