Moottorisahat

Moottorisahalla työ hoituu nopeasti ja tehokkaasti.

Mikään ei voita moottorisahan tehoa ja nopeutta, kun on kyse vaikean työn suorittamisesta. Olipa kyseessä puiden kaataminen tai harjujen raivaaminen, moottorisaha on oikea työkalu tähän työhön. Moottorisahat ovat monipuolisia työkaluja, joita voidaan käyttää moniin eri tehtäviin oksien karsimisesta tukkien karsimiseen.

 

Lue lisää
78 Tuotteet
/2

Moottorisahat

Moottorisahat ovat tehokkaita koneita, jotka hoitavat minkä tahansa tehtävän nopeasti. Niissä on moottori ja pyörivät hampaat, jotka leikkaavat puuta nopeasti ja tehokkaasti. Ketju liikkuu suurella nopeudella, joten voit tehdä tarkkoja leikkauksia hetkessä. Moottorisahoja on erikokoisia ja eri tehoisia, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan moottorisahan.

Moottorisahoja on helppo käyttää ja huoltaa. Ennen kuin käytät moottorisahaa, lue käyttöohjeet huolellisesti ja noudata kaikkia turvatoimia. Käytä aina suojavarusteita, kuten käsineitä, suojalaseja ja korvasuojaimia, kun käytät moottorisahaa. Varmista, että saha on voideltu kunnolla ennen jokaista käyttökertaa, jotta se toimii tasaisesti ja estää ketjun tai moottorin vaurioitumisen.

"Husqvarna ja Stihl Moottorisahat"
Moottorisaha on korvaamaton työkalu kaikille, joiden on tehtävä vaikeita töitä nopeasti ja tehokkaasti. Tehonsa ja nopeutensa ansiosta se selviytyy helposti mistä tahansa projektista - pienistä karsintatöistä suuriin puiden poistoprojekteihin - joten se on olennainen osa jokaisen asunnon omistajan työkalupakkia tai ammattimaisen maisemansuunnittelijan varustusarsenaalia.