Usein kysytyt kysymykset

Mikäli käytössäsi on ilmainen sähköpostiosoite (hotmail/jippii/luukku/suomi24), tilausvahvistus ja muut meiltä tulleet sähköpostiviestit ovat voineet eksyä roskapostin joukkoon. Mikäli viestiä ei roskapostin joukosta löydy, tarkista tilanne asiakaspalvelustamme.

Sinulle lähetetään sähköpostitse lähetystunnus ja linkki lähetyksen seurantaan. Jos et ole saanut sähköpostia, kannattaa ensin tarkistaa roskapostit, mikäli sähköposti on jostain syystä joutunut sinne. Jos olet antanut väärän sähköpostiosoitteen, tai sähköposti ei jostain syystä ole tullut perille, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, kun tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautus on aina maksutonta, jos palautus tapahtuu 14 päivän sisällä. Tutustu palautus & vaihto ehtoihin lisää täältä.

Tarkistamme tuotteet ennen toimitusta, mutta jos sinulle tästä huolimatta toimitetaan viallisia/vääriä tuotteita, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme vaihtaa tuotteen.
Tarkista aina varaosien sopivuus ennen asennusta. Emme ole vastuussa asennuksen yhteydestä aiheutuvista vaurioista, jos tuote on väärä. Mahdollinen korvaus väärästä tai väärin toimitetusta tuotteesta on sen ostohinta.

Postin asiakaspalautuksen numero on 630979 ja löydät palautuksen ohjeet täältä.

Sinulle lähtee automaattisesti sähköpostitse tilausvahvistus, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Saat myös sähköpostitse vahvistuksen toimituksesta, kun tilauksesi on laitettu toimitukseen. Vahvistuksessa on lähetystunnus ja linkki lähetyksen seurantaan.

Varastotuotteiden toimitusaika-arvio on 1-3 työpäivää tilauksesta, lähettämön ruuhkatilanteesta riippuen. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Mikäli tilausta ei ole lähetetty, sitä voi vielä muokata. Tilauksia voi muokata käyttäjätilin hallinnasta, mikäli tilausta tehdessä olette olleet kirjautuneena sivustollemme ja tilaus ei ole ennakkomaksettu. Muissa tapauksissa tilauksen muokkaus onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Muista kertoa tilausnumero!

Ei hätää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse!