LOUKKOMOTORS

Intohimomme pienkoneisiin näkyy niin palvelussa kuin valikoimassakin. Edustamme omilla 
toimialoillansa parhaita ja valikoituja merkkejä, jotka sopivat vaativampaankin käyttöön. 
Myymme myös edullisia kiinalaisvalmisteisia tuotteita.

Asiantunteva henkilökuntamme on apuna, valitsit konetta sitten työhön, vapaa-aikaan 
tai kilpatoimintaan.

Koneet ja laitteet luovutamme asiakkaillemme luovutushuollettuna & käyttövalmiina sekä käyttöopastuksen kera.

MOOTTORIKELKAT – MÖNKIJÄT – VESIJETIT – SPYDERIT –

METSÄ- JA PUUTARHAKONEET – MOPOT JA SKOOTTERIT – AUTOPERÄVAUNUT –

PUHDISTUSKONEET – AJOVARUSTEET, TARVIKKEET JA VARAOSAT

 

LOUKKOMAATALOUS

Meiltä saa kaikki tarvikkeet, mitä maa- ja metsätalouteen tarvitaan.

Yli 30v kokemuksella tuotantotarvikekaupasta takaamme aina asiantuntevan palvelun.

TYÖKONEET - LANNOITTEET - MAANPARANNUSAINEET - SIEMENET - KASVINSUOJELUAINEET -

REHUT - KARJATALOUSKONEET - MAATALOUDEN TARVIKKEET - POLTTOÖLJY - PELLETIT

Viljan ostaminen

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua. Viljan voi tuoda meille tuoreena suoraan pellolta ilman välikäsittelyä.

Vastaanottopisteemme kuivureineen palvelevat Kauhajoella ja Närpiössä.

 

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppa on myös kuulunut yrityksemme toimintaan jo vajaan kymmenen vuotta.

Verkkokauppamme palvelee kivajalka liikkeemme tiloista Kauhajoelta.

Monipuolinen valikoimaa laatutuotteita nopeasti sekä kilpailukykyisin ehdoin.

Verkossa panostamme palveluun, nopeuteen ison varaston ansiosta.

Verkkokauppa palvelee asiakkaita 24/7

 

YRITYS ESITTELY

MAATALOUSLIIKE/LOUKKOMOTORS HANNU LOUKKO OY SUKUPOLVENVAIHDOS,

Yrityksen nimi muuttui J&J LOUKKO OY;ksi 18.12.2017

Hannu Loukko siirtyy sivuun yli 40 vuotta kauppaa tehneenä ja perheen nuoret, uudet omistajat ottavat vastuun tietyn siirtymäajan puitteissa. Juji, Emilia ja Juuso Loukko jatkavat yrityksen omistajina ja Hannu siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi. Liiketoiminnan vastuussa ovat Juji toimitusjohtajana ja Juuso varatoimitusjohtajana.

Yritys siirtyy neljännelle sukupolvelle, aikanaan Armas Karikoski perustanut sen toimien K-kauppiaana, Alli ja Matti sittemmin Hannu Loukko ovat jatkaneet sitä, nyt nuoret ottavat vastuun. Vuodesta 2009 Hannu Loukko Oy on toiminut itsellisenä kauppana, kuulumatta minkään kaupan ryhmään.

Hannu aloitti 1974 silloisen K-maatalous Karikosken palveluksessa ja 1986 liiketoiminta siirtyi hänelle K-maatalous Hannu Loukko Oy nimellä.

Maatalouskauppa ja maatilayritykset ovat muuttuneet kovasti vuosikymmenien aikana. Maatalouskaupan merkittävimpiä kilpailijoita olivat Hankkija, S- ja T-maatalous sekä E-liike, jotka kaikki ovat loppuneet sen muotoisina. Tilakoot ovat suurentuneet, Kauhajoella -70 luvulla jaettiin suoramainoskirjeitä jaettiin n. 2500 tilalle, tällä hetkellä EU-tukea hakeneita tiloja on vajaa 500 kpl.

Vuosien aikana yritys on laajentunut Närpiöön, jossa on maatalouskauppa ja Tervajoelle, jossa on Motors-liike. Lisäksi on perustettu huollon ja varaosien erikoisliike Kauhajoelle, Suupohjan varaosa ja huolto Oy, joka vastaa jälkimarkkinoinnista.

Verkkokauppa on tullut mukaan liiketoimintaan 10v sitten, se kasvaa jatkuvasti ja sen merkitys yritykselle  lisääntyy ja siihen panostetaan.

Koko Hannun liiketoiminnan ajan pienkonekauppa on ollut mukana, aluksi sen merkitys on ollut vähäisempää, Jujin ja sittemmin Juuson mukaan tultua, sen merkitys on kasvanut ja se on yli puolet liikevaihdosta.

Vahvat merkit, Lynx- ja Skidoo moottorikelkat, Can-Am mönkijät sekä Seadoo vesijetit ja Spyderit BRP:ltä, Husqvarnan ja Stigan metsä- ja puutarhakoneet sekä Stihl sahat varusteet ovat tällä hetkellä merkittävimmät. Kärcher pesurit ja puhdistuskoneet ovat vahvasti mukana ja olimmekin ensimmäinen K-maatalous valtakunnassa, joka otti ne myyntiin. Vene- ja perämoottorikauppaa tehdään Tohatsu, Alutroll ja Rival merkeille. Tarvike- ja varuste puolella Duell on merkittävin tavarantoimittaja, tunnetuilla tuotemerkeillä.

Keskon aikana Hannu oli silloisen hallintoneuvoston jäsen ja oli mukana maatalouden ketjujohtokunnassa. Yrityksen henkilökunta on menestynyt Mestarimyyjä kilpailuissa, jossa mm. joukkuekilpailun voitto. BRP on nimennyt yrityksen/henkilökunnan vuoden moottorikelkka-, mönkijä- ja vesijettimyyjäksi eri vuosina.

Yli 10 vuoden ajan toiminnassa on ollut TeamLoukko, m-kelkkojen, mönkijöiden ja vesijettien kilpalajeissa. Saavutukset ovat mittavat, teamin jäsenillä on useita SM ja EM voitto- ja mitallisijoja.

Juji toteaa seuraavasti, että on ”helppo” lähteä jatkamaan liiketoimintaa kun kasvaneet yrityksen toimintaan jo lapsesta alkaen. Vuosien varrella on toimintaa muutettu  ja kehitetty tulevaisuutta ajatellen sillä markkinat ovat muuttuneet paljon.

Panostamme edelleen maatalous/vilja ja motors kauppaan niin kivijalka liikkeissä kuin verkossakin. Kauhajoella olemme juuri saaneet valmiiksi myymäläremontin. Närpiössä uusimme myymälän kesän aikana ja siellä valikoimiin lisättiin IKH tuotteet. Tervajoella muutimme meille uusiin tiloihin helmikuulla. Samalla olemme selkeyttänyt valikoimiamme.