Automower / Robottileikkurit

Automover-robottiruohonleikkureiden avulla puutarhanhoito on helpompaa.


Puutarhanhoito on hieno tapa rentoutua ja nauttia ulkoilmasta, mutta se voi olla myös aiheuttaa paljon työtä. Nurmikon leikkuu, pensasaitojen leikkaaminen ja rikkaruohojen kitkeminen voivat viedä paljon aikaa ja energiaa. Onneksi teknologia on helpottanut puutarhanhoitoa Automowerin kaltaisten robottiruohonleikkureiden avulla.

 

Lue lisää
31 Tuotteet

Automower / Robottileikkurit

Automowerin robottiruohonleikkurit on suunniteltu tekemään nurmikon leikkaamisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Nämä tehokkaat koneet käyttävät kehittyneitä antureita ja GPS-navigointia kartoittaakseen pihasi ja luodakseen tehokkaan leikkuukuvion, joka leikkaa ruohon tasaisesti ja välttää samalla esteitä, kuten puita, pensaita ja kukkapenkkejä. Robottiruohonleikkuri palaa automaattisesti latausasemalleen, kun se tarvitsee lisää virtaa tai kun haluat sen lopettavan työnsä päiväksi.

Automover-robottiruohonleikkuri on helppo asentaa ja käyttää. Sen mukana tulee intuitiivinen sovellus, jonka avulla voit ohjata ruohonleikkuria älypuhelimesta tai tabletista, joten sinun ei tarvitse olla ulkona sen ollessa käynnissä. Voit myös asettaa aikatauluja sille, milloin haluat ruohonleikkurin käynnistyvän ja pysähtyvän, sekä säätää asetuksia, kuten leikkuukorkeutta ja työnopeutta.

Automover-robottiruohonleikkuri on suunniteltu turvallisuutta ja mukavuutta ajatellen. Siinä on useita antureita, jotka havaitsevat sen tiellä olevat esteet, joten se ei törmää mihinkään pihallasi tai aiheuta vahinkoa. Terät on suunniteltu erityisin turvaominaisuuksin, jotta ne eivät leikkaa ihmisiä tai lemmikkejä, jos ne tulevat liian lähelle ruohonleikkurin toimiessa.

Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta Automover tekee puutarhanhoidosta helpompaa kuin koskaan ennen! Ei enää painavien ruohonleikkureiden työntämistä kuumalla säällä tai sotkeutuneita johtoja - istu alas, rentoudu ja anna Automoverin tehdä kaikki raskas työ puolestasi!

Nauti vaivattomasta nurmikonhoidosta Automover-robottiruohonleikkureiden avulla.