Ostosten maksaminen on Loukko.com verkkokaupassa turvallista ja helppoa. Loukko.com ei tallenna mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki luottokortti- tai pankkimaksutiedot syötät itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan Paytrailin sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä käytämme salattua SSL -yhteyttä.

Pankkimaksut

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin maksupainikkeella joko pankkien tarjoamiin eBanking- rajapintoihin tai open banking- rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka huolehtii verkkokauppamme maksujen välityksestä. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Electron ja Mastercard korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja Mastercard SecureCode todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksukorttimaksusi verkkokaupallemme. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksut

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo käyttöehdot löydät täältä.
MobilePay ehdot löydät täältä.
Siirto- maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot löydät täältä sekä Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla löydät täältä.

Maksu Loukko.com lahjakortilla

Loukko.com lahjakortti käy maksutapana kaikissa myymälöissämme.

 

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
Sähköposti: maksutiedustelut@paytrail.com
www.paytrail.com