HUSQVARNA ST 124 Lumilinko - Tehokas, Kestävä ja Helppokäyttöinen - Paras Valinta Kotikäyttöön ja Ammattilaisille

Kampanjatuote
Husqvarnan kompakti, suorituskykyinen ST 124 -lumilinko soveltuu ihanteellisesti ajoväylien ja käytävien auraamiseen. Vahva kaksivaihejärjestelmä varmistaa tehokkaan työskentelyn. Helppo ohjattavuus, innovatiivinen kauko-ohjaus sekä voimakas sähkökäynnistyksellä varustettu moottori varmistavat sujuvan lumen poiston. Työleveys 61 cm. Kevyisiin ja keskivaativiin lumiolosuhteisiin.
Tuotekoodi: 9704493-02
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Ei tällä hetkellä saatavilla.
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 83,31 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 929,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 5,70 %.

Husqvarnan ST 124 on tehokas, mutta kompakti lumilinko, joka on suunniteltu erityisesti kotitalouksien ajoväylien ja käytävien lumitöihin. Tämä kaksivaiheinen laite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, varmistaen lumen nopean ja tehokkaan poiston. Sen käyttö on vaivatonta, kiitos sen helpon ohjattavuuden ja kauko-ohjauksen innovaation. Lisäksi lumilingossa on tehokas sähkökäynnistys, joka tekee käynnistämisestä helppoa kaikissa olosuhteissa. Sen 61 cm työleveys tekee siitä sopivan kevyempiin ja keskivaativiin lumiolosuhteisiin, tarjoten luotettavaa suorituskykyä lumisateiden yllättäessä.

 • Äänentehotaso, mitattu:105 dB(A)
 • Peruskone, pituus:133.1 cm
 • Peruskone, korkeus:115.6 cm
 • Peruskone, leveys:60.96 cm
 • Sylinteritilavuus:212 cm³
 • Polttoaineenkulutus:490 g/kWh
 • Polttoainesäi-liön tilavuus:2.2 l
 • Paino:78.5 kg
 • Työleveys:61 cm
 • Äänentehotaso, taattu (LWA):98 dB(A)
 • Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla:105 dB(A)
 • Nettoteho/esiasetettu rpm:4.5 kW

Kaksivaiheinen Lumilinko: Tämä lumilinko hyödyntää kahta vaihetta lumen poistossa. Ensimmäisessä vaiheessa syöttökierukka kerää lumen tehokkaasti ja siirtää sen syöttökaukaloon. Tämän jälkeen toisessa vaiheessa suurinopeuksinen heittopyörä puhalltaa lumen ulos linkosta, varmistaen nopean ja tehokkaan lumen poiston.

Sähköllä Toimiva Käynnistys: Lumilingon käynnistäminen on vaivatonta sähkökäynnistimen ansiosta, joka mahdollistaa helpon kylmäkäynnistyksen. Liitä laite pistorasiaan ja käynnistä moottori painamalla nappia. Kun moottori on lämmennyt, voit aloittaa työn käyttämällä käynnistyskahvaa.

Heittotorven Kaukosäätö: Tämän lumilingon heittotorven suuntaa voi säätää vaakatasossa, mikä helpottaa lumen ohjaamista haluttuun suuntaan. Heittotorven suunnan muuttaminen on nopeaa ja helppoa käyttämällä säätösauvaa.

Kolmisakarainen Puhallinpyörä: Laadukas kolmisakarainen puhallinpyörä on valmistettu hitsatusta metallista, mikä takaa parhaan mahdollisen kestävyyden. Tämä rakenne varmistaa, että linko toimii tehokkaasti ja kestää pitkään.

Vankkarakenteinen Lingon Kotelo: Lumilingon kestävä kotelo takaa laitteen tehokkaan toiminnan. Sen tukeva rakenne mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja pitkän käyttöiän.

Täysteräksinen Heittotorvi: Lingon heittotorvi on valmistettu lujasta teräksestä, mikä varmistaa sen kestävyyden myös vaativissa olosuhteissa. Tämä lujatekoinen rakenne tarkoittaa, että heittotorvi kestää käyttöä pitkään.
 

 

Liittyvät kirjoitukset
js 323422
Kuinka valita oikea lumilinko omiin tarpeisiin?