Metsurin vaatteet ja varusteet

Laadukkaisiin metsurin varusteisiin sijoittamisen hyödyt

Etsitkö parhaita varusteita ja vaatteita metsätalouden tarpeisiin? Älä etsi kauempaa! Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi varusteet, jotta saat työsi tehtyä oikein. Olitpa sitten ammattimetsänhoitaja tai vasta aloittelija, meillä on kaikki, mitä tarvitset, jotta työsi olisi turvallista ja tehokasta.

 

Lue lisää
320 Tuotteet
/7

Metsurin vaatteet ja varusteet

Metsurin vaatteet ja varusteet -valikoimaamme kuuluu laadukkaita suojavaatteita, jotka pitävät sinut turvassa vaaroilta metsätyötä tehdessäsi. Tarjoamme erilaisia takkeja, housuja, saappaita, käsineitä, hattuja ja paljon muuta, jotka on suunniteltu suojaamaan mahdollisimman hyvin viilloilta, hiertymiltä ja muilta vammoilta. Tuotteissamme on myös ominaisuuksia, kuten vedenpitävyys, hengittävyys ja liekinkestävyys, jotta pysyt mukavana työskennellessäsi missä tahansa ympäristössä.

Jokaisen metsänhoitajan työkalupakin pakolliset tarvikkeet.

Meillä on myös laaja valikoima erityisesti metsätöihin suunniteltuja varusteita. Moottorisahoista kirveisiin ja turvavaljaisiin meillä on kaikki, mitä tarvitset varmistaaksesi, että työsi tehdään oikein ja turvallisesti. Kaikki tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät metsän kovimmatkin olosuhteet. Meiltä saat myös varaosia ja tarvikkeita, kuten moottorisahanteriä ja sahanpurupusseja, jotta voit aina olla varautunut, kun työmaalla jokin menee pieleen.