SEA PWC MY23 RECLT SPARK TRIXX 900 ACE 90 DazzBlue DeepBlk Action 35480 RGB v2

Sea-Doo 2023 vesijetit

Sea-Doo-vesijettitarjous Loukko.com myymälöistä: tee kaupat nyt ja saat jopa 4000 € edun!

  • 4000€ Etu Kaikki: My22 & My23 RXP-RXT-GTX 300HP mallit**
  • 2000€ Etu Kaikki: My22 & My23 Spark -mallit
  • 2000€ Etu Kaikki: muut My22 & My23 mallit
* Poikkeuksena RXP-X Apex Carbon - Voimassa 30.06.2024 saakka. 
Lue lisää
18 Tuotteet

Sea-Doo 2023 vesijetit

Sea-Doo malleihin kuuluvat Rec-Lite, Recreation, Touring, Performance, Tow Sports ja Fishing.

Rec Lite pitää sisällään Sea-Doo Spark -vesijetit. Spark on pieni mutta mahtava! Sea-Doo spark on juuri se mitä tarvitset hauskanpitoon vesillä, eikä edes sen hinta pääse pilaamaan nautintoa. Spark on suunniteltu tarjoamaan hauskuutta vesillä kaikille! Se on kevyt kevyt ja kompakti, joten sitä on helppo viedä aallosta toiseen tai nostaa kahteen ihmiseen trailerille. Sea-Doo Sparkkeja löytyy kahden tai kolmen istuttavana versiona.

Racreation valikoimasta löydät Sea-Doo GTI ja GTI SE mallit. Sea-Doo GTI:ssä on mukavuutta ja toiminnallisuutta, joita tarvitset ajopäivä varten. GTI -mallisto on viimeistelty upealla monipuolisuudella, joka herättää henkiin minkä tahansa perheseikkailun. Sea-Doo GTI:ssä on paljon säilytystilaa (161litraa ), joten voit pakata niin paljon kuin haluat vesille mukaan. Säilytystilaa on siis liki tuplasti kilpailijoihin verrattuna.

Touring kategoriasta löydät Sea-Doo GTX ja Sea-Doo GTX Limited mallit. Tee rentoutumisesta ainoa asia kalenterissasi. Ei voi olla nautinnollisempaa päivää kuin päivä GTX:llä vesillä. Koe mieletön ajo- ja käyttömukavuus—ja tyyli! Jokainen ajo on mahdollisuus kokea Sea-Doo-intohimo eri tavalla. GTX-tuoteperhe on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja säilytystilaa. Pakkaa mukaasi kaikki tarpeellinen seikkailuasi varten. Huippuvakaa Sea-Doo GTX-alusta tarjoaa äärettömiä mahdollisuuksia vesillä: pehmeää mukavuutta pitkillä matkoilla ja miellyttävät modulaari-istuimet kelluvalle piknikille tai loikoiluun.

Tow Sports malleihin kuuluvat Sea-Doo Wake ja Sea-Doo Wake PRO mallit. Aina kun Sea-Doo WAKE on paikalla, ilmassa on mahtavaa jännitystä. Se on myös raskaansarjan mestari, kun on kyse vesihiihto- ja vesilautafanaatikkojen vetämisestä. Lautailua, vesihiihtoa tai skeittausta – WAKE-mallit vievät vetosessiot uudelle tasolle vetourheiluun keskittyneillä ominaisuuksilla (esim. Ski-tila, LinQ-vetopylväs ja lautateline). Ota 100 W:n huippukirkas ääni mukaan vesille tehdasasennetulla Bluetooth-audiojärjestelmällä ja nauti suosikkikappaleistasi. Pidä myös puhelimesi kuivana vesitiiviissä puhelinkotelossa.

Performance mallit ovat Sea-Doon tehokkaimpia. Malleihin kuuluvat Sea-Doo GTR, Sea-Doo RXT-X ja huippu suosittu Sea-Doo RXP-X. Heilutamme ruutulippua sille huimalle tehokkuudelle, joka jättää kaikki muut kauas taakseen! Kolmen nopeimman Sea-Doo Performance -mallin ansiosta sinulla on kaikki tarvittava käytössäsi, jotta olet ykkönen – joka kerta. Hyökkää veteen vesiskootterimalleilla, joiden suorituskykyinen hallittavuus ja kuljettajalähtöisyys on täydellistä. Vesijetillä ajo ei myöskään jätä toivomisen varaa siihen, mitä tulee mukavuuteen vesillä.

Fishing eli kalastus malleihin kuuluvat Sea-Doo Fish Pro Scout, Sea-Doo Fish Pro Sport ja Sea-Doo Fish PRO Trophy. Uusi 2023 FishPro -mallisto tarjoaa jokaiselle jotakin. Kelaa itsellesi enemmän jännitystä ja saalista huippuluokan muotoilun ja kalastukseen suunniteltujen upeiden ominaisuuksien ansiosta. FishPro-mallit on suunniteltu juuri kalastuksen harrastajille. Niissä on kaikki, mitä kalastusretkelläsi tarvitset, ja lisäksi ne ovat erittäin monipuolisia – voit seikkailla vaikka koko perheen voimin. Kaikkiin kalastusympäristöihin sopiva FishPro on varustettu siten, että voit käyttää enemmän aikaa kalastukseen ja vähemmän aikaa puhdistukseen ja valmisteluun. Kaikki tämä vain murto-osalla perinteisen urheilukalastusveneen kustannuksista!