Can-Am Spyder & Ryker

Can-Am On-Road Kampanja!

  • MY22/23 Can-Am Ryker 600 STD ostajalle 1200€ Alennus ja 5 vuoden takuu!
  • MY22/23 Can-Am Ryker 900 STD & Sport ostajalle 1800€ Alennus ja 5 vuoden takuu!
  • MY22/23 Can-Am Ryker 900 Rally ostajalle 2500€ Alennus ja 5 vuoden takuu!
  • MY22/23 Can-Am Spyder F3 S/STD, RT Ltd ostajalle 1800€ Alennus ja 5 vuoden takuu!
  • MY22/23 Can-Am Spyder F3 Ltd, RT Sea-to Sky ostajalle 2500€ alennus ja 5 vuoden takuu!

Tarjous voimassa 31.07.2024

Lue lisää
18 Tuotteet

Can-Am Spyder & Ryker

Can-Am Spyder ja Ryker ovat Can-Am-brändin kolmipyöräisiä moottoripyöriä, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ja jännittävän ajokokemuksen. Nämä ajoneuvot yhdistävät moottoripyörän ulkonäön ja vapauden tunteen vakauden ja turvallisuuden tarjoamaan.

Can-Am Spyder on urheilullinen kolmipyöräinen moottoripyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja ajonautintoa. Spyderin kehittynyt tekniikka ja muotoilu takaavat erinomaisen hallittavuuden ja vakauden tiellä. Se on varustettu tehokkaalla moottorilla ja tarjoaa urheilullisen ajokokemuksen, joka sopii niin kokeneille kuljettajille kuin aloittelijoillekin.

Ryker puolestaan on Can-Amin tuorein kolmipyöräinen moottoripyörämalli, joka tarjoaa vaivattoman ja hauskantuntuisen ajokokemuksen. Rykerin ergonominen muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helppokäyttöisen ja ketterän ajettavan. Ryker on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, mutta se tarjoaa myös riittävästi vääntöä ja voimaa tyydyttääkseen kokeneemmat kuljettajat.

Can-Am Spyderin ja Rykerin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa tehokkaat moottorit, automaattivaihteisto, edistykselliset jousitusjärjestelmät ja turvallisuusominaisuudet, kuten ajonvakautusjärjestelmä. Molemmat mallit tarjoavat mukavan istuma-asennon ja ajomukavuuden sekä lukuisia lisävarusteita ja personointimahdollisuuksia, joiden avulla kuljettaja voi räätälöidä ajoneuvonsa omien mieltymystensä mukaan.

Can-Am Spyder ja Ryker ovat suosittuja vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kokea moottoripyöräilyn vapauden, mutta kaipaavat samalla lisäturvaa ja vakautta. Ne tarjoavat ainutlaatuisen tavan nauttia ajamisesta ja herättää huomiota tyylikkäällä ulkonäöllään.

Olipa kyseessä sitten seikkailu maanteillä tai kaupungin sykkeessä, Can-Am Spyder ja Ryker tarjoavat jännittävän ja mukaansatempaavan ajokokemuksen kaikille moottoripyöräharrastajille.