SUKSEN NOKKAKAHVA, Race Orange

Ski-Doo
Valmistettu värjätystä polyeteenistä. Tarkoitettu Pilot DS, Pilot DS2, Blade ja Blade DS -sukselle.
Tuotekoodi: 505073651
Tulosta: Iso | Pieni
39,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 10,00 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 39,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 151,81 %.

Race oranssi

Pilot DS, Pilot DS2, Blade ja Blade DS -suksen nokkakahvat edustavat huippuluokan suorituskykyä ja tinkimätöntä ohjattavuutta kaikilla moottorikelkkailun seikkailuilla. Valmistettu värjätystä polyeteenistä, nämä nokkakahvat eivät ainoastaan tarjoa kestävyyttä vaan myös huomioivat tyylikkään suunnittelun ja käytännöllisyyden.

Nämä nokkakahvat on valmistettu korkealaatuisesta värjätystä polyeteenistä, mikä takaa niiden kestävyyden ja lujuuden kaikissa ajo-olosuhteissa. Polyeteenimateriaalin valinta tarjoaa keveyttä, mikä auttaa optimoimaan ohjattavuuden ja antaa kuljettajalle luottamusta suoriutua vaativistakin reiteistä.

Olipa kyseessä sitten lumipeitteiset metsäpolut, jäiset järvialueet tai syvä luminen maasto, nämä nokkakahvat auttavat kuljettajaa hallitsemaan kelkkaansa tehokkaasti ja turvallisesti.

Nokkakahvat eivät ole pelkästään suorituskykyä parantavia, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden yksilölliseen ilmeeseen. Tarjolla on montaa eri värivaihtoehtoa joiden avulla kuljettaja voi mukauttaa moottorikelkkansa ilmeen oman tyylinsä mukaan.