SUKSEN NOKKAKAHVA, keltainen

Ski-Doo
Valmistettu värjätystä polyeteenistä. Tarkoitettu Pilot DS, Pilot DS2, Blade ja Blade DS -sukselle.
Tuotekoodi: 505073107
Tulosta: Iso | Pieni
34,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 10,00 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 34,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 151,81 %.

Keltainen

Pilot DS, Pilot DS2, Blade ja Blade DS -suksen nokkakahvat edustavat huippuluokan suorituskykyä ja tinkimätöntä ohjattavuutta kaikilla moottorikelkkailun seikkailuilla. Valmistettu värjätystä polyeteenistä, nämä nokkakahvat eivät ainoastaan tarjoa kestävyyttä vaan myös huomioivat tyylikkään suunnittelun ja käytännöllisyyden.

Nämä nokkakahvat on valmistettu korkealaatuisesta värjätystä polyeteenistä, mikä takaa niiden kestävyyden ja lujuuden kaikissa ajo-olosuhteissa. Polyeteenimateriaalin valinta tarjoaa keveyttä, mikä auttaa optimoimaan ohjattavuuden ja antaa kuljettajalle luottamusta suoriutua vaativistakin reiteistä.

Olipa kyseessä sitten lumipeitteiset metsäpolut, jäiset järvialueet tai syvä luminen maasto, nämä nokkakahvat auttavat kuljettajaa hallitsemaan kelkkaansa tehokkaasti ja turvallisesti.

Nokkakahvat eivät ole pelkästään suorituskykyä parantavia, vaan ne tarjoavat myös mahdollisuuden yksilölliseen ilmeeseen. Tarjolla on montaa eri värivaihtoehtoa joiden avulla kuljettaja voi mukauttaa moottorikelkkansa ilmeen oman tyylinsä mukaan.