LYNMY23RaveYouthActionMINTTU67

Lynx 2023 Moottorikelkat

Lynx 2023 moottorikelkkohin jopa 2500€ alennus!

  • 2 500 € alennus syvänlumen kelkkoihin
  • 1 500€ alennus kun hankit minkä tahansa muun*
*etu ei koske Lynx Rave 120 tai Rave 200 -lasten malleja, eikä Rave RS 600RS -kilpakelkkaa eikä Ski-Doo MXZ 120- & MXZ 200-, MXZ NEO-, Summit NEO- tai MXZ X 600RS -malleja.

Kampanja voimassa 30.04.2024.

Valmistaudu moottorikelkkailun seuraavaan tasoon Lynx 2023 moottorikelkan kanssa! Lynx 2023 -moottorikelkka on uusin innovaatio moottorikelkkailutekniikassa. Edistyksellisen rakenteensa ja ominaisuuksiensa ansiosta se on täydellinen kone niille, jotka haluavat viedä talviseikkailunsa seuraavalle tasolle.

Lue lisää
2 Tuotteet

Lynx 2023 Moottorikelkat

Lynx 2023 on suunniteltu ergonomisella ohjaamolla, joka tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja hallinnan. Säädettävän ohjaustangon avulla voit mukauttaa ajoasentoasi maksimaalista suorituskykyä varten, ja säädettävien jalkatukien avulla on helppo löytää mukava asento missä tahansa maastossa. Lynxissä on myös tehokas 600cc-moottori, joka tarjoaa runsaasti tehoa ja vääntöä vaikeimpienkin reittien valloittamiseen.

Vaikuttavan tehon lisäksi Lynx 2023:ssa on myös useita huipputeknologioita, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden edistyksellisimmistä moottorikelkoista. Ensinnäkin siinä on integroitu GPS-järjestelmä, joten voit helposti seurata sijaintiasi, kun olet polulla. Siinä on myös edistyksellinen ajonhallintajärjestelmä, joka auttaa sinua pysymään hallinnassa, kun olosuhteet muuttuvat vaikeiksi. Lisäksi sen elektroninen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä takaa aina parhaan mahdollisen tehokkuuden ja suorituskyvyn.

Lopuksi, turvallisuus on aina etusijalla moottorikelkkailussa, ja sen sisäänrakennetun suojahäkkijärjestelmän ansiosta voit olla varma siitä, että olet hyvin suojassa, jos sinulle sattuu onnettomuus tai vahinko reitillä.

Olitpa sitten vasta aloittamassa moottorikelkkailua tai etsit jotain edistyneempää, etsi Lynx 2023 -moottorikelkka! Huippuluokan ominaisuuksillaan ja teknologioillaan tämä kone auttaa viemään talviseikkailusi uusiin ulottuvuuksiin!