LinQ Polttoaine säiliö

Tuotekoodi: 295100950
Tulosta: Iso | Pieni
309,00 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 31,65 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 309,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 24,71 %.

Kaikki LinQ-järjestelmän edut – helppo ja nopea käyttää, turvallinen ja tyylikäs. Helppo irrottaa ja kiinnittää hetkessä ilman työkaluja. Polttoaine on helppo kaataa. Tilavuus 15 litraa. Lisää säilytystilaa saat kiinnittämällä LinQ-laukun (860202449) säiliön päälle. Sisältää merikäyttöön soveltuvan LinQ-asennussarjan. Huom: Polttoainekanistereita ei voi pinota päällekkäin.

Sea-Doo polttoainesäiliö tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi edut, jotta voit keskittyä olennaiseen - hauskanpitoon ja seikkailuihin. Tämän polttoainesäiliön avulla voit unohtaa turhien työkalujen kanssa säätämisen ja keskittyä siihen, mikä todella merkitsee.

LinQ-järjestelmän ansiosta tämän polttoainesäiliön käyttö on helppoa ja nopeaa. Sen kiinnittämiseen tai irrottamiseen ei tarvita työkaluja, joten voit vaihtaa säiliöt hetkessä ilman ylimääräistä vaivannäköä. Eikö kuulostakin helpolta?

Tämän polttoainesäiliön tilavuus on huimat 15 litraa, joten voit olla varma, että se riittää pitkillekin vesiretkille. Mutta tiedätkö mikä parasta? Voit saada vielä enemmän säilytystilaa kiinnittämällä LinQ-laukun (860202449) suoraan säiliön päälle. Näin voit ottaa mukaasi kaiken tarvitsemasi - eväät, juomat ja muut tärkeät tavarat - ilman ylimääräisiä kasseja tai reppuja.