Alutroll 465 Trooper Tohatsu 60hv perämoottorilla

Tuotekoodi: Alutroll465Trooper
Tulosta: Iso | Pieni
28900,00 €

Alutroll 465 Trooper Tekniset tiedot:

  • Pituus: 4635 mm
  • Leveys: 1960mm
  • Paino: 350kg
  • Valmistusmateriaali: Merialumiini Pohja 4mm, peräpeili 5mm, muut vähintään 3mm
  • Henkilöluku: 4 henkeä
  • Pohjan V-kulma: 15 astetta perässä
  • CE-luokka: C
  • Moottori: Tohatsu 60hv

Koe kalastuksen seuraava taso Alutroll 465 Trooperin kanssa

Kalastus on ikivanha harrastus, josta sukupolvet ympäri maailmaa ovat nauttineet. Nyt Alutroll 465 Trooperin avulla kalastajat voivat kokea kalastuksen uuden tason, jota he eivät koskaan pitäneet mahdollisena.

Alutroll 465 Trooper on suunniteltu äärimmäiseksi kalastuskoneeksi. Siinä on tyylikäs ja moderni muotoilu, joka saa sen erottumaan muista vesillä olevista veneistä. Veneen maksiminopeus on jopa 30 solmua, ja siinä on kaksi tehokasta perämoottoria optimaalista suorituskykyä varten. Lisäksi siinä on vaikuttava valikoima ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu GPS-järjestelmä, kaikuluotainominaisuudet ja autopilottitoiminnot helppoa navigointia varten.

Alutroll 465 Trooperissa on myös runsaasti säilytystilaa kaikille varusteillesi, joten voit ottaa mukaan kaiken, mitä tarvitset seuraavalla kalastusmatkallasi. Tilava kansialue tarjoaa runsaasti tilaa liikkua, kun heität tai kelaat saaliisi. Ja kun olet lopettanut kalastuksen, voit helposti säilyttää kaikki varusteesi kannen alla olevissa suurissa lokeroissa.

Vaikuttavien ominaisuuksiensa ja muotoilunsa lisäksi Alutroll 465 Trooper tarjoaa myös erinomaiset turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt ja pelastusliivit, jotta kaikki aluksella olevat henkilöt olisivat aina turvassa. Näin varmistetaan, että olitpa vesillä ollessasi millaisissa olosuhteissa tahansa, olet aina valmistautunut ja suojattu mahdollisilta vaaroilta ja onnettomuuksilta.

Koe kalastuksen seuraava taso Alutroll 465 Trooperin kanssa - se tarjoaa kalastajille varmasti unohtumattoman kokemuksen joka kerta, kun he lähtevät vesille!

Suunniteltu yhteistyössä Kalastajan Kanavan kanssa.

Malli
Tuotekoodi
Hinta
Malli: Alutroll 465 Trooper DC(tuplapulpetti) + 60hv Tohatsu
Tuotekoodi: Alutroll465Trooper
Hinta: 31700,00 €
Malli: Alutroll 465 Trooper SC(sivupulpetti) + 60hv Tohatsu
Tuotekoodi: Alutroll465Trooper
Hinta: 28900,00 €