Alutroll 400 Flatfish F2

Alutroll
Alutroll 400 Flatfish F2 on kalastusvene, joka on suunniteltu täyttämään intohimoisten kalastajien tarpeet. Tämä huippuluokan vene yhdistää laadun, käytännöllisyyden ja suorituskyvyn tarjoten unohtumattomia kalastuskokemuksia.
Tuotekoodi: FLATFISHF2
Tulosta: Iso | Pieni
7190,00 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere

Pääominaisuudet:

Vankka Rakenne: Alutroll 400 Flatfish F2 on rakennettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa veneen pitkäikäisyyden ja luotettavuuden.
Monipuolinen Käyttötarkoitus: Tämä kalastusvene on monipuolinen ja soveltuu erilaisiin kalastusympäristöihin, mukaan lukien järvet, joet ja rannikkovesistöt.


Tilava ja Mukava: Venettä suunniteltaessa on panostettu tilavuuteen ja mukavuuteen. Se tarjoaa runsaasti tilaa kalastusvarusteille ja mukavat istuimet, jotta voit viettää pitkiä päiviä vesillä.


Suorituskyky: Alutroll 400 Flatfish F2:n tehokas moottori ja suunniteltu runko tarjoavat vakaan ja tehokkaan suorituskyvyn, joka on tarpeen saaliskalojen tavoittamiseen.


Kalastusvarusteiden Ystävä: Veneeseen on lisätty erilaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat kalastusta, mukaan lukien kalastustelineitä, kalastuskaivoja ja säilytystilaa varusteille.
Alutroll 400 Flatfish F2 kalastusvene on valinta vaativille kalastajille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista kalastuskumppania. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset unohtumattomiin kalastusseikkailuihin, olitpa sitten ammattilainen tai harrastelija.

Tee Alutroll 400 Flatfish F2:sta osa seuraavaa kalastusretkeäsi ja koe, kuinka tämä huippuluokan vene voi parantaa kalastuskokemustasi.

Vuosi 2024
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa
Kunta: Kauhajoki, Pirkkala