TomTom RIDER 550 World (EMEA)

• Valitse kaarteiden ja mäkien määrä reitillä
• Tutustu maailman parhaisiin valmiisiin reitteihin
• Päivitykset Wi-Fi-yhteyden kautta®. Et tarvitse tietokonetta
• Tutustu reitteihin, muokkaa ne itsellesi sopiviksi ja nauti upeista reiteistä MyDriven avulla
• Siri- ja Google Now™ -tuki
• Älypuhelimen viestien luku ääneen, handsfree-puhelut
• Elinikäiset maailman kartat, TomTom Traffic ja TomTom-palvelut
• Kaksi kertaa nopeampi suoritinnopeus ja viisi kertaa nopeampi käynnistys
Tuotekoodi: 295-180601
Tulosta: Iso | Pieni
429,00 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Toimittajan varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 41,65 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 429,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 12,67 %.

Toiminnot
Mutkaiset ja mäkiset tiet
Löydä jännittävimmät mutkaiset ja mäkiset tiet ja vältä tylsät suorat. Valitse reitin haastavuus: helppo, keskivaikea tai vaikea. Navigaattorisi määrittää reitin, joten voit keskittyä nauttimaan adrenaliinintäyteisestä hauskanpidosta.

Päivitykset Wi-Fi®-yhteyden kautta
Lataa uusimmat kartat ja ohjelmistot ja synkronoi uudet reitit helposti TomTom Rider -laitteeseen sisäänrakennetun Wi-Fi®-yhteyden kautta. Et tarvitse tietokonetta. Moottoripyöränavigaattori ilmoittaa, kun uusia päivityksiä on saatavilla. Yhdistä vain haluamaasi Wi-Fi®-verkkoon ja valitse, mitä haluat asentaa.

TomTom Road Trips
Hyödynnä juuri sinulle valitut reitit ja synkronoi ne Rider 500:een. Suunnittele seuraava reissusi ja tutustu täydellisiin reitteihin mutkittelevista rantateistä henkeäsalpaaviin vuoristoreitteihin. Reittien varrelle on merkitty taukopaikkoja, joilla voit ihailla upeita maisemia.

Moottoripyöräreitin suunnittelu MyDrivessa
Suunnittele täydellinen reitti ja muokkaa sitä MyDrivessa. Valitse välietapit, määritä mäkien ja kaarteiden määrä ja valitse eri reitit meno- ja paluumatkalle. Lataa reittisi hetkessä MyDrivesta moottoripyöränavigaattoriin Bluetooth®- tai Wi-Fi®-yhteydellä. 1
Älypuhelimen viestit
Kuuntele älypuhelimen viestit ääneen luettuina, jotta voit pysyä yhteydessä ja keskittyä tiehen samaan aikaan. Ota ominaisuus pois käytöstä, jos haluat uppoutua uusiin reitteihin tai ota se käyttöön, jos haluat ilmoituksen SMS- ja Line-viesteistä ja monesta muusta.

Siri- ja Google Now™ -tuki
Hyödynnä älypuhelimen Siri- tai Google Now™ -ääniohjaustoimintoa ja kuuntele musiikkia, hallitse puheluita ja viestejä sekä paljon muuta. Tarkista sääolosuhteet esittämällä kysymys kuulokemikrofoniin, niin saat vastauksen heti – samalla voit keskittyä ajamiseen.

Kiertomatkojen suunnittelu
Anna TomTom Riderin etsiä paluumatkalle uusi reitti. Valitse lähtöpiste ja määränpää ja anna TomTom Riderin valita meno- ja paluumatkaksi eri reitti, niin näet uusia maisemia.

Älykäs näyttö
Entistä herkempi kosketusnäyttö toimii myös käsineillä. TomTom Riderin älykkäässä näytössä on eri käyttötilat ohuille ja paksuille käsineille.

Elinikäinen* TomTom Traffic -palvelu
Vältä ruuhkat reaaliaikaisten älykkäiden reittien avulla koko moottoripyöränavigaattorin käyttöiän ajan. Saat aina tiedon ruuhkaisista teistä ja nopeimmista reiteistä, joten voit kiertää ruuhkat. 2

Elinikäinen* Nopeuskamerat-palvelu
TomTom Rider varoittaa, kun lähestyt nopeuskameraa, ja muistuttaa nopeusrajoituksesta. Wi-Fi®-yhteyden ansiosta voit ladata päivityksiä ilman lisämaksua koko moottoripyöränavigaattorin käyttöiän ajan.

Onnettomuuskeskittymä- ja ruuhkavaroitukset
Onnettomuuskeskittymä- ja liikenneruuhkavaroitukset lisäävät turvallisuutta. Moottoripyöränavigaattorin avulla voit välttää äkkijarrutuksia ja ajaa aina sopivalla tilannenopeudella.

Handsfree-puhelut Siri- ja Google Now™ -toimintojen avulla
Soita puheluita Siri- ja Google Now™ -ääniohjauksen avulla ilman, että otat puhelinta taskusta. Vastaa puheluihin napauttamalla tai soita puheluita ääniohjauksella kenelle tahansa yhteystietoihin tallennetuille henkilöille.

Säänkestävä
TomTom Rider on vankkarakenteinen ja IPX7-koteloitu, joten se kestää sadetta ja putoamisia. Kosketusnäyttö reagoi tarkasti myös märkänä, joten sitä on helppo käyttää kaikissa olosuhteissa.

Pystynäkymä
Käännä navigaattori pystynäkymään, niin näet edessä olevat mutkat paremmin ja voit valmistautua seuraavaan käännökseen. Tässä moottoripyöränavigaattorissa on innovatiivinen näytönkääntö, jolla voit helposti vaihtaa vaaka- ja pystysuuntaisen näkymän välillä.

Tekniset tiedot
Mukana paristo: Ladattava litiumioni
Näytön koko: 11 cm:n (4,3") kosketusnäyttö
Sisäinen muisti: 16 Gt
SD-korttipaikka: microSD
Vesitiivis: (IPX7) – suojaa kaikissa märissä sääolosuhteissa