Venemessut 2024 - Vene 24 Båt 9.–18.2.2024

25.1.2024

Vene 24 Båt on Pohjois-Euroopan johtava veneilytapahtuma, joka järjestetään Helsingissä 9.-18. helmikuuta 2024. Tämä kymmenpäiväinen tapahtuma tarjoaa veneilystä kiinnostuneille monipuolisen katsauksen alaan, esitellen erilaisia veneitä, uusinta varustelua ja jännittäviä vesilajeja. Tapahtumaan sisältyy asiantuntijapuheenvuoroja, käytännön demonstraatioita ja veneilytrendien esittelyä, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Vene 24 Båt on välttämätön vierailukohde vesillä liikkumisen ystäville, tarjoten innovaatioita, intohimoa ja veneilyn iloa.

1600x800 190r dsf7434 reference

Your Dream Boat – We Serve You in Swedish, Finnish, and English!

 

Loukon venemyyjät Jimmy & Albin löydät AMT / Yamaha osastolla, sekä Jani Lassilan Tohatsu ja Alutroll osastolta 6m80.

 

💬 Ota yhteyttä, jo tänään varataksesi henkilökohtaisen tapaamisen ja varmistaaksesi paikkasi tulevalla veneelläsi.

💬 Boka Ett Personligt Möte, redan idag och säkra din plats ombord på din framtida båt.

 

📞 Yhteistiedot / Kontaktinformation:

Laita sähköposti jimmy.ratus@loukko.com tai soita 0503870802 niin sovimme tapaamisen osastolle 6d48 !

 

AMT VENEMESSU ETUSI / DIN FÖRMÅN:

 

Som båtälskare vet vi att varje sommar har sin egen historia. Träffa våra passionerade båtförsäljare Jimmy & Albin på båtmässan! Vi är redo att hjälpa dig hitta din AMT drömbåt.

Veneen ystävinä tiedämme, että jokaisella kesällä on oma tarinansa. Tule tapaamaan intohimoisia veneenmyyjiämme, Jimmyä ja Albiniä venemessuilla! Olemme valmiita opastamaan sinut kohti unelmaveneesi, AMT:n, löytämistä.

 

Helsinkiin kokoontuu veneilyn ystävät Vene 24 Båt -messuille, joka on Pohjois-Euroopan suurin veneilyn ja vesiharrastusten tapahtuma. Helmikuussa 2024 järjestettävässä tapahtumassa esitellään laaja valikoima veneitä, uusinta veneilyteknologiaa ja -varusteita sekä tarjotaan monipuolisia aktiviteetteja vesillä liikkumisen ystäville. Tapahtuma houkuttelee veneilijöitä, purjehtijoita ja kalastajia, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia alan asiantuntijoilta ja kokea uusia elämyksiä. Vene 24 Båt on erinomainen tilaisuus tutustua veneilyn maailmaan ja löytää inspiraatiota seuraavalle vesiseikkailulle.

Tämä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma avaa ovensa kaikille veneilystä ja vesielämästä kiinnostuneille. Kymmenen päivän aikana sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus jakaa veneilyinnostuksesi muiden kanssa, tutustua uusiin ihmeisiin ja tehdä löytöjä vesielämääsi varten. Olit sitten kokenut purjehtija, intohimoinen kalastaja, suppailun ystävä tai mökkeilyn harrastaja, Vene Båt -messut tarjoavat jotakin jokaiselle.

Messuilla pääset ihailemaan laajaa valikoimaa veneitä – pienistä soutuveneistä suuriin purjeveneisiin. Voit myös löytää kaikki tarvittavat varusteet ja tarvikkeet, sekä saada arvokasta tietoa ja vinkkejä eri vesiharrastuksista. Inspiroivat tarinat, käytännönläheiset esitykset ja asiantuntijapuhujien oivallukset odottavat sinua. Älä missaa tätä unohtumatonta tapahtumaa, joka tuo kesän tunnelman Helsinkiin talven keskelle!

Osta nyt uusi Sea-Doo vesijetti!

Tartu tilaisuuteen ja hanki oma Sea-Doo vesijetti nyt! Sea-Doo vesijetit tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn, mukavuuden ja tyylin, tehden niistä täydellisen valinnan vesillä seikkailuun. Olipa haussa jännittävä nopeuden hurma tai rento päivä aalloilla, Sea-Doo vesijetti on luotettava kumppani kaikkiin vesillä liikkumisen tarpeisiisi. Älä odota enää – osta oma Sea-Doo vesijettisi tänään ja koe vapaan veden elämys!

Sea-Doo 2023 vesijetit - Jopa 4000€ Alennus

Sea-Doo-vesijettitarjous Loukko.com myymälöistä: tee kaupat nyt ja saat jopa 4000 € edun!

  • 4000€ Etu Kaikki: My22 & My23 RXP-RXT-GTX 300HP mallit**
  • 2000€ Etu Kaikki: My22 & My23 Spark -mallit
  • 2000€ Etu Kaikki: muut My22 & My23 mallit
* Poikkeuksena RXP-X Apex Carbon

Ennakkotilaa nyt 2024 Sea‑Doo ja saat 1 lisävuoden takuun tai

  • 400€ tarvike voucher Spark & 325HP mallit
  • 800€ muut mallit

Tutustu Vene 24 Båt -messuilla esillä oleviin Sea-Doo vesijetteihin, jotka edustavat vesiliikenteen huippua innovaation ja suorituskyvyn osalta. AMT-veneet, tunnetut niiden monikäyttöisyydestä ja kestävyydestä, ovat myös näyttelyn kohokohtia. Alutrollin veneet, jotka ovat erinomaisia valintoja kalastukseen ja vapaa-ajan käyttöön, tarjoavat laadukasta suomalaisen veneenrakennustaidon näytettä. Lisäksi Tohatsu-perämoottorit, tunnetut luotettavuudestaan ja tehokkuudestaan, täydentävät näiden veneiden valikoimaa. Nämä tuotemerkit tuovat yhteen veneilyn harrastajat ja asiantuntijat, tarjoten heille kattavan katsauksen alansa uusimpiin innovaatioihin ja tuotteisiin.