Tervetuloa Koeajamaan Alutroll Veneet Nokian Edeniin 3.5.2024

25.4.2024
DJI 0168 1

Tervetuloa Koeajamaan Alutroll Veneet Nokian Edeniin!

Olemme innoissamme voidessamme kutsua sinut ainutlaatuiseen veneilytapahtumaan Nokian Edeniin perjantaina 3.5.2024. Tule tutustumaan ja testaamaan Alutroll-veneiden huippumalleja ja löydä täydellinen kumppani kesän vesiseikkailuihin!

Koeajettavat Mallit:

  • Alutroll 410 Snapper SC: Täydellinen vene kalastukseen ja päiväretkille, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja kestävyys.
  • Alutroll 410 Snapperin + 30hv ostajalle 300 € bensalahjakortti

 

  • Alutroll 465 Trooper SC: Suurempi ja monipuolisempi vene, joka tarjoaa mukavuutta ja suorituskykyä vaativammillekin retkille.
  • Alutroll 465 Trooperin + 60 hv ostajalle 600 € bensalahjakortti


Tapahtuman Yksityiskohdat:
📅 Päivämäärä: Perjantai, 3.5.2024
⏰ Aika: 14.00 - 18.00
📍 Paikka: Nokia Eden, osoitteessa Paratiisikatu 2, 37120 Nokia


Koeajopäivä tarjoaa loistavan tilaisuuden nähdä Alutroll-veneet toiminnassa ja kokeilla niitä itse. Veneilyasiantuntijamme ovat paikan päällä vastaamassa kysymyksiisi ja auttamassa sinua löytämään juuri oikean veneen tarpeisiisi. Tule yksin, perheen kanssa tai ystävien seurassa – tämä on päivä, jonka et halua jättää väliin!

Tutustu koeajo veneisiin!

Alutroll 410 Snapper SC/CC Tohatsu MFS30DETL-perämoottorilla

Huippusuosittu Alutroll 410 Snapper mallistomme sopii niin kalastukseen kuin mökkiveneeksi. Venettä on saatavilla neljää eri mallia, kahvaohjattavana (E), sivupulpetilla (SC), keskipulpetilla (CC) sekä etu keskipulpetilla (CCF), jossa korotettu pulpetti kuppipenkillä.

Tohatsu MFS30D on kokoluokkansa kevein moottori, joka tarjoaa entistäkin parempaa suorituskykyä sekä matka-ajossa että huippunopeudessa. Tämä moottori yhdistää tehokkuuden ja urheilulliset ominaisuudet tarjoten ihanteellisen ratkaisun vesillä liikkumiseen.

 

Alutroll 465 Trooper SC Tohatsu MFS60AETL-perämoottorilla

Alutroll 465 Trooper SC, yhdellä sivupulpetilla. Tämä on täydellinen valinta kalastuksen harrastajille, jotka etsivät laadukasta ja kotimaista alumiinivenettä, joka vastaa kaikkiin heidän tarpeisiinsa.

Tohatsu MFS60A on poikkeuksellinen 60 hv perämoottori, joka yhdistää voiman ja taloudellisuuden. Perämoottori on markkinoiden ainoa alle satakiloinen 60 hv vaihtoehto. Täydellinen uisteluun ja monipuoliseen vesilläoloon.

Tutustu monipuoliseen Alutroll -vene valikoimaan >

Tohatsu-perämoottoreilla nyt ylivoimaisesti paras takuu! Markkinoiden ainoana Tohatsu tarjoaa 7 vuoden takuun! Tutustu lisää >