Olemme mukana MP-Messuilla 2.-.4.2.2024

11.1.2024

Moottoripyörämessut ovat tapahtumia, joissa valmistajat, maahantuojat ja muut alan toimijat esittelevät uusimpia moottoripyöriä, varusteita ja teknologioita. Messut tarjoavat myös tilaisuuden moottoripyöräharrastajille tavata toisiaan ja vaihtaa kokemuksia. Me Loukko.comissa olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta, ja tämän vuoden messutarjouksemme ovat todella rajut. Kypärät & varusteet – kaikki huippulaadukkaita ja nyt erittäin edulliseen hintaan.

PetrolCircus660x420

Rajuja Tarjouksia Schuberth, Airoh ja Muista Tuotteista – Vain Messuilla!

Hei moottoripyöräilyn ystävät! Onko aika päivittää kypärä tai kommunikaatiovarusteet? Nyt on tilaisuutesi, sillä Loukko.com tuo messuille uskomattomia tarjouksia Schuberth- ja Airoh-tuotteista!

Airoh Aviator - Kypäriä Alehintaan!

Oletko haaveillut Airoh Aviator -kypärästä? Nyt on tilaisuutesi tarttua tarjoukseen, sillä meillä on jopa 40% alennusta näistä huippukypäristä! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada markkinoiden parhaita kypäriä uskomattoman edullisesti.

Schuberth-kypäriä Yli 500 kpl Jättierä

Schuberth on synonyymi laadulle ja mukavuudelle, ja meillä on ilo ilmoittaa, että tuomme messuille yli 500 kappaleen jättierän Schuberth-kypäriä. Etsitpä sitten uutta kypärää kaupunkiajoon tai pitkille matkoille, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon tästä valikoimasta.

Sena & Schuberth Kypäräpuhelimet Messuhinnoin

Viestintä on avain turvalliseen ja nautinnolliseen ajokokemukseen. Siksi tuomme messuille Senan ja Schuberthin kypäräpuhelimet erikoismessuhinnoin. Älä jää paitsi näistä tarjouksista, jotka tekevät ajokokemuksestasi sujuvamman ja turvallisemman.

Mukana myös Can-Am, Sea-Doo, Lynx laitteita. Loukon osalta löytyy myös Can-Am Spyder & Ryker mallistoa messutarjous hinnoin

Älä Ohita Tilaisuuttasi!

Tule siis moottoripyörämessuille ja vieraile Loukko.comin osastolla. Näitä tarjouksia et halua ohittaa. Nähdään messuilla – ja muista, nämä tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan!

Löydät Meidän Osastomme 6r50

Myyjämme Tuoma Plosila ja Mikko Leppänen löydät KTM & GasGas osastolta.

Messuilla mukana GasGas sähköpyörät - näihin 36kk rahoitustarjous 0% korolla. Kysy myös työsuhdepyörät.

MP-Messuilla nähdään raakaa voimaa ja pysäyttämätöntä suorituskykyä, sillä KTM:n osastolta löytyy KTM 1390 SUPER DUKE R!
"THE BEAST" yhdistää huippunopeuden, häikäisevän suorituskyvyn ja ensiluokkaisen ketteryyden. Valmistaudu hallitsemaan jokainen kurvi ennennäkemättömällä itsevarmuudella.