Mitä Uutta Lynx 2025 Moottorikelkoissa?

21.2.2024

Tervetuloa tutustumaan Lynx-moottorikelkkojen uuteen aikakauteen. Vuonna 2025 Lynx juhlistaa 40 vuotta kestävää hallintaa reiteillä esittelemällä uuden, innovatiivisen mallistonsa. Tämä vuosi on erityinen, sillä se yhdistää retrotyylin ja modernin tekniikan ainutlaatuisella tavalla.

lynx 2025 mita uutta

Retro Kohtaa Turbon

GLS 3300 Inspiroiduttuna legendaarisesta GLS 3300 -mallista, uusi mallisto tuo markkinoille uudenlaisen voiman ja tyylin yhdistelmän. Koe kaksitahtiturbomoottorin tarjoama vavisuttava voima ja suorituskyky, jotka määrittelevät uudelleen kelkkailukokemuksen.

Brutal RE: Valloita Vaativimmatkin Maastot

Brutal RE on suunniteltu haastamaan perinteiset rajat. Sen telamatto ja voimakas moottori vievät sinut paikkoihin, joihin muut crossover-moottorikelkat eivät yllä. Valitse 850 E-TEC tai 900 ACE Turbo R -moottori ja hallitse talven karuimpia olosuhteita.

Adventure Limited: Mukavuutta ja Suorituskykyä

Adventure Limited -moottorikelkka vie reittiseikkailut uudelle tasolle. Koe ylellinen ajonautinto ja vastustamaton mukavuus, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpien kelkkailijoiden odotuksiin.

Rotax 850 E-TEC Turbo R: Vapauta Teho

Rave GLS 40th Anniversary Edition- ja Xterrain RE -malleihin saatavilla oleva Rotax 850 E-TEC Turbo R -moottori tarjoaa markkinoiden tehokkaimman kiihtyvyyden ja suorituskyvyn. Koe räjähtävä voima jokaisella kaasun painalluksella.

10,25 Tuuman Kosketusnäyttö ja Sisäänrakennettu GPS

Uusimmissa Lynx-moottorikelkoissa on 10,25 tuuman kosketusnäyttö, joka sisältää GPS-toiminnot, reitti- ja maastokartat. Yhdistämällä puhelimesi BRP Go! -sovellukseen, avaat oven uusiin talviseikkailuihin laajennettujen ominaisuuksien kautta.

Xterrain RE: Ahdettua Voimaa Retkille Xterrain RE tarjoaa ahdetun voiman pitkille reittiseikkailuille. Sen vertaansa vailla olevat ajo-ominaisuudet ja turbovoima varmistavat, että jokainen kilometri on täynnä elämyksiä.

Ylellinen Ajonautinto: Passenger Kit Adventure Limited- ja Commander Limited -malleihin saatavilla oleva Passenger Kit parantaa ajovakautta ja matkustusmukavuutta, tuoden lämmitettävät käsikahvat ja mukavat istuimet matkustajille.

Hoida Homma PRO-Paketilla

49 Ranger-, 59 Ranger- ja 69 Ranger -mallien PRO-paketti nostaa hyötyominaisuudet uudelle tasolle. Parannettu toiminnallisuus ja suojaus tekevät näistä malleista monipuolisia ja kyvykkäitä kaikenlaisissa olosuhteissa.

Yhteenveto Lynx 2025 mallisto ei ainoastaan juhlista menneitä 40 vuotta, vaan se osoittaa myös tien eteenpäin moottorikelkkailun maailmassa. Olipa kyseessä sitten voimakas turboahdettu malli, mukavuutta ja suorituskykyä tarjoava reittikelkka tai innovatiivinen sähköinen vaihtoehto, Lynx tarjoaa jotain jokaiselle kelkkailijalle. Tutustu ja koe Lynx 2025 -malliston monipuolisuus ja edistyksellisyys itse.