Can-Am Outlander Pro XU HD7 - Vuoden 2023 Paras Traktorimönkijä Tekniikan Maailman Mukaan!

11.1.2024

Vuoden paras mönkijä on Can-Am Outlander Pro XU HD7 – Tekniikan Maailman kattavissa testeissä monesta suunnasta testattu ja parhaaksi todettu. Tule tutustumaan testivoittajaan Kauhajoelle, Tervajoelle tai Tampereen myymäläämme!

jamis

Tekniikan Maailma vertaili suosituimpia traktorimönkijöitä ja valitsi vuoden 2023 parhaaksi mönkijäksi tutun pelin: Can-Am Outlander Pro XU HD7 on nyt todistetusti paras – sekä turvallisin että nopein!

”Suoritus ansaitsee arvosanaksi puhtaan kympin.”
– Tekniikan Maailma 09/2023

Kaikki viisi mönkijää testattiin perusteellisessa vertailussa vakiovarusteilla ja etuvinssillä, ilman lisävarusteluna asennettavia pohjapanssareita tai lavaa. Testeissä Outlander Pro XU HD7 todettiin suorituskykyiseksi, ketteräksi ja turvalliseksi – arvio, jonka otamme vastaan suurella ylpeydellä!

Ketterä, nopeasti kiihtyvä ja hiljainen mönkijä – Can-Am Outlander Pro XU HD7

Vuoden 2023 paras mönkijä Can-Am Outlander Pro XU HD7 sai Tekniikan Maailman vertailussa kiitosta mm. seuraavista ominaisuuksista:

 • Selkeä mittaristo, joka tarjoaa riittävästi tietoa
 • Johtosarjat roiskesuojattu ja kiinnitetty esimerkillisesti
 • Vaihteenvalitsin alansa huippua – selkeä, ja toimii vailla kommervenkkejä
 • Testin korkein maavara 30 cm

Mittareita, joilla Can-Am Outlander Pro XU HD7 päihitti vertailun muut mönkijät:

 • Pienin kääntöympyrä
 • Nopein kiihtyvyys
 • Pienin melutaso kuljettajan korvan juuressa
 • Toisiksi parhaiten Outlander Pro XU HD7 suoriutui seuraavissa mittauksissa:
 • Jarrutusmatka 55 km/h vauhdissa (30 cm pidempi kuin testin parhaalla)
 • Polttoaineen kulutus (0,3 l suurempi 100 kilometrillä kuin testin parhaalla)
 • Mitattu nopeus (1 km/h vähemmän kuin testin parhaalla)

Paras mönkijä maastoajoon

Raati kiitteli Can-Amin maantieominaisuuksia ja maastossa Outlander valittiin ajo-ominaisuuksiltaan testin parhaaksi. Maastossa testattiin jousituksen lisäksi nelivetoa, ohjaustehostinta sekä vaihteensiirtoa – Outlanderissa nämä toimivat testatuista mönkijöistä kirkkaasti parhaiten.

”Suoritus ansaitsee arvosanaksi puhtaan kympin.”

Can-Am Outlander Pro XU HD7 – turvallisin ja nopein traktorikortilla ajettava mönkijä


”Can-Amin ajo-ominaisuudet ovat niin metsässä kuin tiellä porukan kärkipäätä. Maastossa ajo-ominaisuuksia parantaa loistava neliveto ja mainio ohjaustehostin. Ajoasento on luontevan tilava ja mittaristo on porukan selkein. Väistökokeen Can-Am selvitti porukan kovimmalla nopeudella. Se on siis myös joukon turvallisin

Can-Am on joukon ripein. Kiihdytys nopeuteen 55 km/h sujuu ajassa 3,3 sekuntia. Se on muita selkeästi nopeampi. Se myös kääntyy pienimmässä tilassa. Jarrutusmatka on toiseksi paras. Mitattu melu kuljettajan korvan vieressä on joukon hiljaisin, vaikka ohiajomelussa se on kovaäänisin.

Hallintalaitteet keräävät vain kehuja lukuun ottamatta suuntavilkun katkaisijaa. Muutoin napit ovat sijoitettu juuri niin kuin pitääkin. Mittaristosta näkee yhdellä silmäyksellä nopeuden. Etulukon kytkeminen ei halvaannuta ohjausta lainkaan, mikä helpottaa operointia lumitöissä ahtaalla omakotitalon pihalla.”

– Tekniikan Maailma 09/2023

Kun etsit parasta traktorimönkijää, valintasi on selvä: Can-Am Outlander Pro XU HD7. Vuoden 2023 paras traktorimönkijä Tekniikan Maailman mukaan, tämä malli ei ainoastaan täytä vaan ylittää kaikki odotukset suorituskyvyn, turvallisuuden ja nopeuden osalta. Oli kyseessä sitten maastossa seikkaileminen tai tehokas työskentely, Outlander Pro XU HD7 osoittaa, miksi se on markkinoiden kärjessä. Älä tyydy vähempään – valitse paras mönkijäsi Can-Am Outlander Pro XU HD7.