tohatsu logo

Tohatsu

Yli 70 vuoden ajan Tohatsu on ollut merenkulun moottoreiden edelläkävijä, tarjoten laajan valikoiman perämoottoreita, jotka tunnetaan luotettavuudestaan, suorituskyvystään ja kestävyydestään. Japanissa perustettu Tohatsu on vakiinnuttanut asemansa luotettavana nimenä veneilyteollisuudessa sitoutumalla erinomaisuuteen ja innovaatioon.

Tohatsun perämoottorivalikoima palvelee erilaisia veneilyn tarpeita pienistä kannettavista moottoreista jollille ja tenderiveneille aina tehokkaisiin moottoreihin suuremmille aluksille. Edistyksellisen teknologian ja insinööritaidon ansiosta Tohatsun moottorit tarjoavat optimaalista polttoainetehokkuutta, tasaisen toiminnan ja vaikuttavan tehon.

Tuotteiden tarjoamisen lisäksi Tohatsu on rakentanut maineen poikkeuksellisesta asiakastuesta ja palvelusta varmistaen, että veneilijät saavat positiivisen kokemuksen ostosta huoltoon asti. Maailmanlaajuisella läsnäolollaan ja sitoutumisellaan laatuun Tohatsu pysyy huippuvalintana veneilyharrastajille, jotka etsivät luotettavia potkureita

68 Tuotteet
/2

Tohatsu