hikoki logo

Hikoki

Vuonna 1948 perustettu Hitachi Power Tools, nykyisin Hikoki, on ollut uranuurtaja työkaluteollisuudessa, omistautuen rakennusalan ammattilaisten suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseen. Yli seitsemän vuosikymmenen kokemuksellaan Hikoki yhdistää japanilaisen käsityötaidon ja viimeisimmät teknologiat luodakseen ergonomisia, luotettavia ja korkean suorituskyvyn työkaluja.

Hikokilla korostetaan työkalujen luomista, jotka tarjoavat ergonomisen muotoilun, optimaalisen hallinnan ja maksimaalisen luotettavuuden, antaen ammattilaisille vapautta ja joustavuutta työmaalla. Yritys ylpeilee sitoutumisestaan asiakastyytyväisyyteen, rakentaen luottamusta ja vahvoja suhteita loppukäyttäjiin, toimittajiin ja työntekijöihin. Globaalin läsnäolon lisäksi Hikoki juurtuu syvälle japanilaiseen perinteeseen samalla omaksuen innovaation ja teknologisten edistysaskelten.

Innostuksen ajamana Hikoki pyrkii jatkuvasti mullistamaan rakennusteollisuutta tuomalla markkinoille mullistavia teknologioita ja palkittuja tuotteita. Keskiössä on työolosuhteiden parantaminen ja riskien minimoiminen luomalla turvallisempi, terveellisempi ja tehokkaampi ympäristö rakennustyöntekijöille maailmanlaajuisesti.

44 Tuotteet

Hikoki