aixam logo

Aixam

Aixam, merkittävä toimija nelipyöräisten markkinoilla, on ollut Euroopassa uranuurtaja tarjoten monipuolisen valikoiman ajoneuvoja, jotka on suunniteltu erityisesti kaupunkiliikkumiseen. Vahvalla painotuksella kompakteihin mittoihin, polttoainetehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen Aixamin ajoneuvot ovat ihanteellisia ahtailla kaupunkikaduilla liikkumiseen samalla ympäristövaikutuksen minimoiden.

Perustuen innovaation ja kestävyyden periaatteille, Aixam on rakentanut tiheän jakeluverkoston Euroopassa, varmistaen laajan saatavuuden ajoneuvoilleen. Kompaktiautoista hyötyajoneuvoihin Aixamin tuotevalikoima vastaa erilaisiin liikkumistarpeisiin, tarjoten käytännöllisiä ja taloudellisia ratkaisuja sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Sitoutuneena erinomaisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, Aixam jatkaa kaupunkiliikenteen rajojen työntämistä, tarjoten luotettavia, tehokkaita ja ympäristövastuullisia ajoneuvoja. Kaupunkien kehittyessä ja liikkumistarpeiden muuttuessa Aixam pysyy kärjessä muovaamassa kaupunkiliikenteen tulevaisuutta innovatiivisilla ratkaisuillaan

0 Tuotteet

Aixam