KTM 890 ADVENTURE 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 890 Adventure on moottoripyörä, joka yhdistää voiman ja monipuolisuuden modernilla designilla. Varustettu edistyksellisellä 890 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä maantiellä että maastossa. Kevyt rakenne ja tehokkaat jousituskomponentit tekevät ajosta sulavaa ja nautinnollista. Lisäksi älykkäät teknologiaratkaisut, kuten TFT-näyttö ja monipuoliset ajotilat, tekevät tästä seikkailupyörästä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät vapautta ja jännitystä matkoillaan.
Tuotekoodi: F9703X6
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
20766,56 €

KTM 2024 890 Adventure on suunniteltu seikkailuihin sydämessään. Tämä moottoripyörä heijastaa KTM:n sitoutumista innovaatioon ja suorituskykyyn, tarjoten kuljettajalle ainutlaatuisen ajokokemuksen, joka kattaa kaiken kaupunkiliikenteestä kaukaisiin maastopolkuihin.

Voimanlähde tähän seikkailuun on tehokas 890 cc:n moottori, joka tuottaa vaikuttavat tehot ja väännön laajan käyttöalueen yli. Se sopii täydellisesti kaikenlaisiin olosuhteisiin, tarjoten vakuuttavan suorituskyvyn niin maantiellä kuin haastavissakin maasto-olosuhteissa.

Pyörän runko on suunniteltu keveyttä ja kestävyyttä silmällä pitäen, mikä tekee siitä ketterän ja vakaudeltaan luotettavan. Jousitusjärjestelmä on virittänyt antamaan optimaalisen pidon eri alustoilla, ja korkeussäädettävä istuin varmistaa, että kuljettaja löytää juuri itselleen sopivan ajoasennon.

Teknologisesti KTM 2024 890 Adventure ei jätä toivomisen varaa. TFT-näyttö tarjoaa selkeän katselukokemuksen kaikista tärkeimmistä tiedoista, kuten nopeudesta, polttoaineen kulutuksesta ja navigaatiosta. Monipuoliset ajotilat, kuten Street, Off-road ja Rally, mahdollistavat moottoripyörän mukautumisen erilaisiin ajo-olosuhteisiin.

Matkustaminen tällä KTM:llä on mukavaa ja turvallista. Istu mukavasti korkealaatuisessa satulassa, ja nauti vakionopeudensäätimen tuomasta rentouttavasta ajokokemuksesta pitkillä matkoilla. Lisäksi Quickshifter mahdollistaa vaihtamisen ilman kytkintä, lisäten ajonautintoa ja vauhdin tunnetta.

 

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F9703X5
Hinta: 20766,56 €
Väri: Musta
Tuotekoodi: F9703X6
Hinta: 20766,56 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 890
Väri: Musta
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300, 800