KTM 790 DUKE 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 790 Duke on sporttinen supernakupyörä, joka yhdistää voiman, hallittavuuden ja kompaktin muotoilun. Varustettu tehokkaalla 790 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa intensiivistä ajonautintoa kaupunkiajoon ja mutkateille. Kevyt rakenne, sporttinen ajoasento ja edistykselliset ajo-ominaisuudet tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat dynaamista suorituskykyä.
Tuotekoodi: F9603XO
Tulosta: Iso | Pieni
12988,83 €

KTM 2024 790 Duke on kompakti supernakupyörä, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja sporttisen ulkonäön. Tämä moottoripyörä on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä ajonautintoa ja vaivatonta ketteryyttä niin kaupunkiympäristössä kuin mutkateilläkin.

790 cc:n moottori on tämän supernakupyörän sydän, tarjoten riittävästi voimaa kaikenlaiseen ajamiseen. Se on suunniteltu tarjoamaan vaivatonta kaupunkiajoa ja samalla tuottamaan riittävästi tehoa, kun tie kutsuu hurjempaan menoon.

Kevyt teräsrunko ja sporttinen geometria tekevät 790 Dukesta erityisen ketterän ja hallittavan. Jousitus on suunniteltu tarjoamaan optimaalista vakautta kaikissa tilanteissa, ja tehokkaat jarrut lisäävät turvallisuutta nopeissa tilanteissa.

Moottoripyörän muotoilu huokuu KTM:n tunnusomaista urheilullisuutta. Terävät linjat, LED-valaistus ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat modernin ja dynaamisen ilmeen. Duke 790:n muotoilu ei ainoastaan houkuttele katseita, vaan myös optimoi ilmanohjauksen ja jäähdytyksen, mikä parantaa moottorin tehokkuutta.

Teknologia täydentää Duke 790:n ajoelämystä. TFT-näyttö tarjoaa selkeän ja monipuolisen näkymän moottoripyörän tietoihin, ja erilaiset ajotilat mahdollistavat moottoripyörän mukauttamisen eri ajo-olosuhteisiin.

KTM 2024 790 Duke ei ole vain moottoripyörä; se on kaupunkikatujen valtias ja mutkateiden mestari. Tämä supernakupyörä tarjoaa kuljettajalle dynaamisen suorituskyvyn ja huippuluokan tekniikan yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun. Olipa kyseessä sitten päivittäinen kaupunkiseikkailu tai mutkainen vuoristotie, 790 Duke on valmis tuomaan jokaiseen ajohetkeen ripauksen adrenaliinia ja moottoripyöräilyn iloa. 

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F9603XO
Hinta: 12988,83 €
Väri: Harmaa
Tuotekoodi: F9603XP
Hinta: 12988,83 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: 790
Mallitarkennus: Duke
Väri: Harmaa
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 800