KTM 790 ADVENTURE 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 790 Adventure on seikkailullinen moottoripyörä, joka yhdistää kompaktin rakenteen ja voimakkaan suorituskyvyn. Varustettu edistyksellisellä 790 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa monipuolisuutta ja hallittavuutta sekä maanteillä että poluilla. Kevyt runko ja tehokkaat jousituskomponentit tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jännittäviä seikkailuja ja vapautta matkoillaan.
Tuotekoodi: F9603X1
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
16342,47 €

KTM 2024 790 Adventure on kompakti voimanpesä, joka vie seikkailun uudelle tasolle. Tämä moottoripyörä on suunniteltu tarjoamaan tehokkaan ja monipuolisen ajoelämyksen kaikenlaisilla teillä ja maastoissa.

Sydämenä tälle seikkailulle toimii 790 cc:n moottori, joka yhdistää voiman ja keveyden täydellisellä tavalla. Riippumatta siitä, oletko kaupungissa vai tutkimassa polkuja, tämä moottori tarjoaa vahvan suorituskyvyn ja nopean kiihtyvyyden. Sen kompakti rakenne tekee siitä erityisen hallittavan kaikissa tilanteissa.

Kevyt teräsrunko ja edistyksellinen jousitus tekevät KTM 2024 790 Adventuresta erittäin ketterän ja vakaudeltaan vahvan. Olipa kyseessä sitten asfalttiteitä tai karkeampia polkuja, tämä moottoripyörä liikkuu sulavasti ja tarjoaa kuljettajalle täyden hallinnan.

Teknologiaa täynnä oleva ohjaamo on suunniteltu tarjoamaan intuitiivisen käyttökokemuksen. TFT-näyttö pitää kuljettajan ajan tasalla kaikista tärkeistä tiedoista, ja monipuoliset ajotilat mahdollistavat moottoripyörän mukautumisen erilaisiin ajo-olosuhteisiin.

Matkustusmukavuus on asetettu etusijalle, ja istuimen ergonominen muotoilu mahdollistaa pitkät matkat ilman väsymystä. Vakionopeudensäädin ja Quickshifter tuovat lisämukavuutta pitkille matkoille, ja kuljettajan istuma-asento on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen näkyvyyden ympäröivään maisemaan.

KTM 2024 790 Adventure on enemmän kuin moottoripyörä – se on kumppani seikkailuihin ja vapauden tunteeseen. Ketterä, voimakas ja täynnä innovatiivisia ominaisuuksia, tämä moottoripyörä on suunniteltu niille, jotka haluavat kokea maailman joka mutkassa. Olipa sitten kyseessä kaupunkiseikkailu tai syrjäinen polku, tämä moottoripyörä on valmis viemään sinut seuraavaan seikkailuusi.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 3757,47

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Valkoinen
Tuotekoodi: F9603X1
Hinta: 16342,47 €
Väri: Musta
Tuotekoodi: F9603X2
Hinta: 16342,47 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 790
Mallitarkennus: KTM 790 Adventure
Väri: Valkoinen
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 800