KTM 690 ENDURO R 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 690 Enduro R on mestarillisesti suunniteltu seikkailumoottoripyörä, joka yhdistää huipputeknologian, voiman ja monipuolisuuden. Varustettu tehokkaalla 690 cc:n moottorilla, tämä malli on suunniteltu valloittamaan kaikenlaiset maastot. Kevyt rakenne, edistyksellinen jousitus ja maastokelpoiset renkaat tekevät tästä pyörästä täydellisen valinnan niille, jotka kaipaavat todellista seikkailua.
Tuotekoodi: F9703X8
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
16286,64 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

KTM 2024 690 Enduro R on maailmanluokan seikkailumoottoripyörä, joka on suunniteltu viemään kuljettajansa rajojen yli. Tämä pyörä on voiman ja kestävyyden ruumiillistuma, tarjoten huippuluokan suorituskykyä maastossa ja maantiellä.

Voimanlähteenä toimii tehokas 690 cc:n yksisylinterinen moottori, joka takaa vakuuttavan kiihtyvyyden ja voiman. Riippumatta siitä, kohtaako matkustaja sitten haastavaa maastoa, hiekkadyynejä tai mutkikasta tietä, tämä moottori vastaa kaikkiin haasteisiin.

690 Enduro R:n runko on suunniteltu kestämään äärimmäiset olosuhteet. Kevyt mutta vahva teräsputkirunko yhdistettynä edistykselliseen jousitukseen takaa hallittavuuden ja mukavuuden kaikissa maasto-olosuhteissa. Pyörän maavara ja maastokelpoiset renkaat antavat kuljettajalle vapauden tutkia hankaliakin reittejä.

KTM on varustanut tämän seikkailunhaluisen pyörän älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tekevät ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa. TFT-näyttö tarjoaa selkeän näkymän tärkeisiin tietoihin, kuten nopeuteen, polttoaineenkulutukseen ja navigointiin. Lisäksi ajotilojen laaja valikoima, kuten Off-road, Rally ja Street, mahdollistaa moottoripyörän mukautumisen eri ajo-olosuhteisiin.

Istu mukavasti ja hallitse tietävästi KTM 2024 690 Enduro R:n ergonomisen istuimen päällä. Vakionopeudensäädin tekee pitkistä matkoista vaivattomia, kun taas Quickshifter mahdollistaa sulavat vaihdot ilman kytkintä, mikä on erityisen kätevää maastossa.

KTM 2024 690 Enduro R ei ole vain moottoripyörä, se on lupaus seikkailusta ja vapauden tunteesta. Huipputeknologian ja huolella suunnitellun suorituskyvyn yhdistelmä tekee tästä moottoripyörästä vertaansa vailla olevan kumppanin niille, jotka haluavat kokea maailman monipuolisimmat reitit. Olipa kyseessä sitten kivikkoinen polku tai aavikon hiekka, tämä moottoripyörä vie sinut paikkoihin, joita et ole vielä edes kuvitellut.

Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 690
Mallitarkennus: KTM 690 Enduro R
Väri: Oranssi
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 680