KTM 390 DUKE 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 390 Duke on tyylikäs ja tehokas nakupyörä, joka yhdistää kompaktin koon, sporttisen suorituskyvyn ja modernin muotoilun. Varustettu vakuuttavalla 390 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa vaivatonta kaupunkiajoa ja innostavaa ajonautintoa. Kevyt rakenne, urheilullinen asento ja edistykselliset ominaisuudet tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan kaupunkielämään ja tiukkoihin kaarteisiin.
Tuotekoodi: F4303X1
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
8203,85 €

KTM 2024 390 Duke on nakupyörän täydellinen ilmentymä, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän kompaktia kokoa, sporttista suorituskykyä ja modernia muotoilua. Tämä moottoripyörä on suunniteltu vastaamaan nuorekkaan kaupunkiajon ja tehokkaan moottoripyöräilyn tarpeisiin.

390 cc:n moottori antaa Duke 390:lle juuri sen tarvittavan potkun kaupunkiliikenteessä ja maantieajossa. Tämä moottori on suunniteltu tarjoamaan vakuuttavaa suorituskykyä ja reagoimaan herkästi kaasukahvan liikkeisiin. Se tekee Duke 390:stä mainion valinnan kuljettajille, jotka haluavat kokea moottoripyöräilyn ilon kaupungin sykkeessä.

Pyörän kevyt rakenne ja kompakti koko tekevät siitä helpon hallittavan ja ketterän liikkumaan vilkkaassa liikenteessä. Urheilullinen ajoasento ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät Duke 390:stä näyttävän ja modernin kaupunkipyörän.

Teknologiset ominaisuudet täydentävät Duke 390:n kokonaisuutta tarjoten kuljettajalle niin turvallisuutta kuin mukavuuttakin. TFT-näyttö pitää kuljettajan ajan tasalla kaikista tärkeistä tiedoista, ja ajotilat mahdollistavat moottoripyörän mukauttamisen eri ajo-olosuhteisiin.

KTM 2024 390 Duke ei ole vain moottoripyörä, se on elämäntyyli. Se on suunniteltu nuorekkaalle kuljettajalle, joka haluaa ilmaista itseään kaupungin kaduilla. Sporttinen suorituskyky, moderni muotoilu ja kompakti koko tekevät Duke 390:stä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät tehokasta ja tyylikästä nakupyörää kaupunkiin ja sen ulkopuolelle.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 1478,85€

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F4303X1
Hinta: 8203,85 €
Väri: Sininen
Tuotekoodi: F4303X2
Hinta: 8203,85 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 390
Mallitarkennus: KTM 390 Duke
Väri: Oranssi
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 400