KTM 390 ADVENTURE SW 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 390 Adventure SW on kompakti seikkailumoottoripyörä, joka on suunniteltu tuomaan huippuluokan suorituskyvyn ja monipuolisuuden seikkailijoiden ulottuville. Varustettu voimakkaalla 390 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa erinomaisen ketteryyden sekä maastossa että maantiellä. Kevyt runko, korkealle sijoitettu pakoputki ja monipuoliset ajo-ominaisuudet tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia seikkailuistaan täysillä.
Tuotekoodi: F5303X9
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
9924,32 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

KTM 2024 390 Adventure SW on enemmän kuin pelkkä moottoripyörä – se on avain seikkailuihin ja vapauden tunteeseen. Tämä kompakti seikkailumoottoripyörä on suunniteltu vastaamaan seikkailijan tarpeisiin monipuolisesti, ja se kuljettaa kuljettajansa uusiin näkymiin.

Voimanlähteenä toimii tehokas 390 cc:n moottori, joka tuo mukanaan voiman ja tehokkuuden tasapainon. Tämä moottori on suunniteltu tarjoamaan vakuuttavaa suorituskykyä niin kaupunkiliikenteessä kuin haastavilla maastoreiteilläkin. Pieni koko tekee moottoripyörästä erityisen ketterän ja hallittavan, mikä on olennaista seikkailuissa, joissa tiet voivat olla arvaamattomia.

KTM 390 Adventure SW:n kevyt runko antaa kuljettajalle täyden hallinnan ja ketteryyden. Moottoripyörän korkealle sijoitettu pakoputki ei ole vain esteetön, mutta myös suojelee putkea maastossa liikuttaessa. Seikkailuvalmiit renkaat ja jousitusjärjestelmä on viritty takaamaan tasaisen ja hallitun ajokokemuksen, olipa sitten kyseessä epätasainen metsäpolku tai asfalttitie.

Tässä moottoripyörässä teknologia ja käytännöllisyys yhdistyvät saumattomasti. TFT-näyttö tarjoaa selkeän katselukokemuksen kaikista tärkeistä tiedoista, ja navigointijärjestelmä ohjaa kuljettajaa oikeaan suuntaan. Ajotilojen monipuolisuus mahdollistaa moottoripyörän sopeutumisen erilaisiin ajo-olosuhteisiin, aina kaupungista seikkailullisiin maastoihin.

Ergonomisesti suunniteltu istuin tarjoaa mukavuutta pidemmilläkin matkoilla, ja sen korkea sijoitus antaa kuljettajalle hyvän näkyvyyden ympäristöön. Vakionopeudensäädin ja Quickshifter tuovat lisämukavuutta matkaan, kun taas LED-ajovalot varmistavat näkyvyyden kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa.

KTM 2024 390 Adventure SW on moottoripyörä, joka kutsuu seikkailuihin. Kompakti muotoilu, voimakas suorituskyky ja huippuluokan teknologia tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea maailman uudella tavalla. Olipa sitten matkasi suunta kaupungin vilinään tai hiekkateiden seikkailuihin, tämä moottoripyörä tuo mukanaan vapauden ja jännityksen jokaiseen hetkeen.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 1799,32€
 
 
 

Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 390
Mallitarkennus: KTM 390 Adventure
Väri: Musta
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 350