KTM 350 EXC-F 2024 Enduropyörä

KTM
Tuotekoodi: F8203X9
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
14850,87 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

KTM 350 EXC-F 2024 on huippuluokan enduro-pyörä, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja hallintaa vaativissa maastoissa. Tämä pyörä on erityisen suosittu kilpailijoiden keskuudessa sen keveyden, nopeuden ja monipuolisuuden vuoksi.

KTM 350 EXC-F 2024:ssä on tehokas 350 cc:n moottori, joka tuottaa runsaasti voimaa, nopeutta ja suorituskykyä. Moottori on erittäin kevyt ja vääntömomentti on tasaisesti jaettu koko kaasun alueelle. Se tarjoaa myös erinomaisen käynnistyskyvyn ja polttoainetalouden, joka on tärkeä ominaisuus pitkillä matkoilla.

Pyörässä on myös laadukkaat jousituskomponentit, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden ja mukavuuden. Sen WP XACT -haarukat ja takaiskunvaimennin ovat säädettävissä kuljettajan painon ja ajotyylin mukaan, mikä mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn jokaiselle kuljettajalle.

KTM 350 EXC-F 2024:ssä on myös tehokas jarrujärjestelmä, joka antaa kuljettajalle täyden hallinnan nopeudessa ja jarrutuksessa vaativissa tilanteissa. Sen Brembo-jarrut varmistavat erinomaisen pysäytyskyvyn ja antavat kuljettajalle ylimääräisen turvallisuuden tunteen.

KTM 350 EXC-F 2024 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pyörän, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja hallinnan vaativissa maasto-olosuhteissa. Se on suunniteltu kestämään pitkään ja antamaan kuljettajalle huippuluokan kokemuksen ajamisesta enduro-pyörällä.

Hinta sisältää autoveron. Autoveron osuus 2210,87€