KTM 1390 SUPER DUKE R EVO 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 1290 Super Duke R on raivokas supernakupyörä, joka yhdistää voiman, hallittavuuden ja huippuluokan teknologian. Varustettu huimalla 1290 cc:n V2-moottorilla, tämä malli tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja adrenaliinia huokuvan ajokokemuksen. Kevyt rakenne, tehokkaat jarrut ja edistykselliset ajo-ominaisuudet tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan niille, jotka vaativat enemmän.
Tuotekoodi: F9903XS
Tulosta: Iso | Pieni
32576,73 €

KTM 2024 1290 Super Duke R on enemmän kuin moottoripyörä – se on voiman ja intohimon ilmentymä. Tämä supernakupyörä on suunniteltu antamaan kuljettajalle ennenkokemattoman moottoripyöräilyn kokemuksen, joka yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tarkan hallittavuuden.

Musiikin tahtiin sykkivä 1290 cc:n V2-moottori tarjoaa uskomattoman voiman ja väännön, joka tekee Super Duke R:stä täydellisen valinnan kokeneemmille kuljettajille. Tämä moottori on suunniteltu vastaamaan nopeisiin kiihdytyksiin ja tarjoamaan vaivattoman tehon kaikissa nopeuksissa.

Kevyt ja jäykkä runko yhdistettynä huippuluokan jousitukseen tekee Super Duke R:stä moottoripyörän, joka käyttää tien jokaista mutkaa hyväkseen. Kuljettaja pystyy hallitsemaan tätä voimaa tarkasti, kun taas tehokkaat jarrut ja edistykselliset elektroniset ajoavustimet lisäävät turvallisuutta äärimmäisissä olosuhteissa.

Moottoripyörän moderni muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat eivät ainoastaan houkuttele katseita, vaan myös parantavat ilmanohjauksen ja jäähdytyksen tehokkuutta. Super Duke R ei ole pelkästään voimakas; se on myös suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle täydellisen hallinnan ja mukavuuden pitkillä matkoilla.

Teknologia on integroitu saumattomasti Super Duke R:n kokonaisuuteen. TFT-näyttö tarjoaa kattavan näkymän moottoripyörän tietoihin, ja erilaiset ajotilat, kuten Track ja Street, antavat kuljettajalle mahdollisuuden mukauttaa moottoripyörän käyttäytymistä eri ajo-olosuhteisiin.

KTM 2024 1290 Super Duke R ei ole tarkoitettu vain tien valtiaalle, vaan myös kuljettajalle, joka kaipaa huippuluokan suorituskykyä ja ainutlaatuista ajonautintoa. Tämä moottoripyörä on vaativa kuljettaja kohdennettu, antaen käyttäjälle mahdollisuuden tuntea tie, voima ja vapaus käsissään. Olipa kyseessä sitten moottoritieajo tai käänteiset vuoristotiet, 1290 Super Duke R tarjoaa unohtumattoman ja intensiivisen moottoripyöräilykokemuksen.

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F9903XS
Hinta: 32576,73 €
Väri: Musta
Tuotekoodi: F9903XT
Hinta: 32576,73 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: 1290
Väri: Musta
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300