KTM 1390 SUPER DUKE R 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 1390 Super Duke R edustaa äärimmäisen suorituskyvyn huippua supernakupyörien maailmassa. Varustettu tehokkaalla 1390 cc:n V2-moottorilla, tämä malli tarjoaa räjähtävää voimaa ja tinkimätöntä ajonautintoa. Kevyt ja jäykkä runko yhdistettynä huippuluokan jousitukseen mahdollistaa uskomattoman hallittavuuden myös äärimmäisissä tilanteissa. 1390 Super Duke R on täydellinen valinta niille, jotka vaativat enemmän jokaisessa ajokokemuksessa.
Tuotekoodi: F9903X9
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
29901,56 €

KTM 2024 1390 Super Duke R on valtakunnan rajat ylittävä supernakupyörä, joka tulee mullistamaan käsityksesi moottoripyöräilystä. Tämä malli edustaa absoluuttista huippua suorituskyvyssä ja tekniikassa, tarjoten kuljettajalle rajattoman voiman ja vapauden tunteen.

Sydämessään Super Duke R kätkee valtavan 1390 cc:n V2-moottorin, joka on suunniteltu tarjoamaan henkeäsalpaavaa voimaa jokaisella kaasun painalluksella. Tämä voimanpesä kykenee tuottamaan äärimmäisen väännön ja huippuluokan kiihtyvyyden, mikä tekee jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen.

Moottoripyörän runko on suunniteltu täydentämään voimakasta moottoria tarjoamalla huippuluokan hallittavuutta ja vakautta. Kevyt, mutta jäykkä teräsrunko ja edistyksellinen jousitus takaavat, että Super Duke R reagoi herkästi kuljettajan ohjaukseen ja säilyttää vakaan ajolinjan jopa äärimmäisissä olosuhteissa.

Super Duke R:n ulkonäkö ei ole ainoastaan huomiota herättävä, vaan se myös optimoi ilmanohjauksen ja jäähdytyksen moottorin maksimaalista suorituskykyä varten. Aggressiivinen muotoilu, LED-valaistus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat luovat moottoripyörän, joka ei ainoastaan vangitse katsetta, vaan myös viestii voimasta ja nopeudesta.

Moderni tekniikka täydentää Super Duke R:n ainutlaatuista ajoelämystä. TFT-näyttö tarjoaa monipuolisen näkymän moottoripyörän tietoihin, ja erilaiset ajotilat, kuten Sport ja Track, mahdollistavat moottoripyörän säätämisen kuljettajan mieltymysten mukaisesti.

KTM 2024 1390 Super Duke R ei ole vain moottoripyörä; se on voimakas taiteen muoto ja huippuluokan suorituskyvyn mestariteos. Se on suunniteltu niille, jotka vaativat enemmän jokaista ajoa varten. Olipa kyseessä sitten moottoritieajo tai radalla hurjastelu, tämä supernakupyörä tarjoaa vertaansa vailla olevan seikkailun ja adrenaliinipiikin.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 6926,56€

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Musta
Tuotekoodi: F9903X2
Hinta: 29901,56 €
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F9903X9
Hinta: 29901,56 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 1290
Väri: Oranssi
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300