KTM 1290 SUPER DUKE GT 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 1290 Super Duke GT on huippuluokan sporttouring-moottoripyörä, joka yhdistää tehokkuuden ja mukavuuden ainutlaatuisella tavalla. Varustettu voimakkaalla 1290 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn niin pitkillä matkoilla kuin kiemuraisilla teilläkin. Innovatiiviset ajo-ominaisuudet, mukavuutta lisäävät tekijät ja huipputeknologiset ratkaisut tekevät tästä pyörästä ylivertaisen valinnan matkailuun ja urheilulliseen ajamiseen.
Tuotekoodi: F9903XF
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
29692,83 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

KTM 2024 1290 Super Duke GT on mestarillinen sporttouring-moottoripyörä, joka tarjoaa kaiken: voimaa, mukavuutta ja teknologista edistystä. Tämä moottoripyörä on suunniteltu vaativille matkaajille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua.

Voimanlähteenä toimii tehokas 1290 cc:n V2-moottori, joka tarjoaa vakuuttavan voiman ja väännön. Olipa kyseessä sitten suoraviivainen moottoritieajo tai mutkikkaat vuoristotiet, tämä moottori vastaa haasteeseen äärimmäisellä tehokkuudella ja hallittavuudella.

Super Duke GT on suunniteltu matkaamaan pitkiä etäisyyksiä tehokkaasti ja mukavasti. Mukautuva jousitus, elektronisesti säädettävä istuin sekä aerodynaaminen muotoilu takaavat vaivattoman matkanteon. Ajoasennon säätömahdollisuudet mahdollistavat sen, että voit mukauttaa pyörän juuri omiin tarpeisiisi, olitpa sitten nauttimassa maisemista tai nauttimassa huippunopeista moottoritieosuuksista.

Pyörä on varustettu huipputeknologisilla ominaisuuksilla, jotka parantavat ajonautintoa. TFT-näyttö tarjoaa selkeän näkymän kaikkiin tärkeisiin tietoihin, ja laaja valikoima ajotiloja, kuten Touring, Sport ja Rain, antaa mahdollisuuden mukauttaa pyörän käyttäytymistä eri olosuhteisiin.

Matkustusmukavuutta lisäävät myös vakionopeudensäädin, lämmitettävät kahvat ja tehokkaat jarrut, jotka tarjoavat hallitun pysähtymisen kaikissa tilanteissa. Quickshifter mahdollistaa vaihtamisen ilman kytkintä, jolloin voit keskittyä täysin tienhallintaan ja nauttia huippuluokan suorituskyvystä.

KTM 2024 1290 Super Duke GT ei ole vain moottoripyörä, se on elämys. Se on yhdistelmä voimaa, tyyliä ja mukavuutta, joka on suunniteltu kuljettajille, jotka eivät tee kompromisseja. Olipa kyseessä pitkä matka tai nopeat ajolenkit, tämä moottoripyörä on valmis viemään sinut kohti seuraavaa seikkailua huippuluokan suorituskyvyn ja matka-ajon mukavuuden huipulla.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 6877,83€

Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 1290
Mallitarkennus: KTM 1290 Super Duke GT
Väri: Musta
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300