KTM 1290 SUPER ADVENTURE S 2024 Moottoripyörä

Kampanjatuote
KTM
KTM 2024 1290 Super Adventure S on moottoripyörä, joka kutsuu seikkailuihin ja tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn. Tämä huippuluokan matkapyörä yhdistää voiman, mukavuuden ja innovatiivisen tekniikan. Voimakas 1301 cc:n V2-moottori antaa sinulle hallinnan, jota tarvitset valtavien matkojen suorittamiseen. Korkealaatuinen jousitus, kevyt runko ja kehittyneet ajoavustimet takaavat vaivattoman ajokokemuksen. Lisäksi 1290 Super Adventure S:ssä on tyylikäs muotoilu, joka erottuu massasta. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät matkapyörää, joka ylittää odotukset.
Tuotekoodi: F9903X4
Tulosta: Iso | Pieni
Tarjoustuote
26599,00 €
-7%
säästä 2062,73 €

KTM 2024 1290 Super Adventure S edustaa huipputekniikan ja moottoripyöräilyn intohimoa. Tämä matkapyörä on suunniteltu tarjoamaan maailmanluokan suorituskykyä ja mukavuutta niille, jotka haluavat valloittaa pitkät matkat vaivatta. Keskipisteessä on voimakas 1301 cc:n V2-moottori, joka tuottaa vaikuttavat 160 hevosvoimaa ja 138 Nm vääntömomenttia. Moottorin tarkka ohjaus, yhdistettynä 6-vaihteiseen vaihteistoon, tarjoaa sulavan voimansiirron ja tehon, jota tarvitaan valtavien etäisyyksien hallintaan.

Tämä moottoripyörä on varustettu huipputeknisellä jousituksella, joka takaa tasaisen ja vakauden kaikilla teillä. WP XPLOR -jousitusjärjestelmä antaa kuljettajalle mahdollisuuden mukauttaa ajokorkeuttaan ja laadukkaat jarrut tuovat tehokkuutta pysäytyksiin. Super Adventure S tarjoaa myös monipuoliset ajo-olosuhteisiin mukautuvat ajoavustimet, kuten luistonesto, ajotilamoodit ja kaarre-ABS.

Matkustusmukavuus on asetettu etusijalle, ja pyörä on varustettu laadukkaalla ergonomialla sekä säädettävällä tuulisuojalla. Mukava istuin, tilava tankki ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet tekevät pitkistä matkoista nautinnollisia. Lisäksi KTM on integroinut innovatiivisia ominaisuuksia, kuten TFT-näytön, joka tarjoaa selkeän ja intuitiivisen näkymän tärkeisiin tietoihin, kuten nopeuteen, polttoainemittariin ja navigointiin.

Designissa KTM on panostanut tyylikkääseen ja moderniin ulkoasuun, joka erottaa 1290 Super Adventure S:n muista moottoripyöristä. Terävät linjat, laadukkaat yksityiskohdat ja värikonsepti luovat vaikutelman dynaamisesta voimasta ja elegantista tyylistä. Tämä moottoripyörä ei vain tarjoa huippuluokan suorituskykyä, vaan myös silmiä hivelevän ulkonäön.

KTM 2024 1290 Super Adventure S on moottoripyörä, joka vetoaa niille, jotka etsivät yhdistelmää voimaa, mukavuutta ja innovatiivista tekniikkaa. Se on suunniteltu voittamaan pitkät matkat ja tarjoamaan unohtumattoman ajokokemuksen niille, jotka vaativat parasta moottoripyörältään.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 6636,73 €

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F9903X4
Hinta: 26599,00 €
Väri: Harmaa
Tuotekoodi: F9903X5
Hinta: 26599,00 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: 1290 Super Adventure S
Väri: Harmaa
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300