KTM 690 SMC R 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 690 SMC R yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja tarkan hallittavuuden. Varustettu tehokkaalla 690 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa voimaa ja ketteryyttä kaupunkien kaduille sekä radalle. Kevyt rakenne, edistyksellinen jousitus ja terävä muotoilu tekevät tästä moottoripyörästä täydellisen valinnan niille, jotka vaativat seikkailua päivittäiseen ajoon.
Tuotekoodi: F9703X9
Tulosta: Iso | Pieni
16286,64 €

KTM 2024 690 SMC R on moottoripyörä, joka ruumiillistaa huippuluokan suorituskyvyn ja katuajon adrenaliinin. Voimanlähteenä toimii 690 cc:n yksisylinterinen moottori, joka tarjoaa erinomaista vääntöä ja voimaa kaikilla kierroslukualueilla. Tämä moottoripyörä on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisen ajokokemuksen kaupunkien kaduilta mutkaisille teille.

Moottorin teho ja vääntö yhdistettynä kevyeen teräsputkirunkoon tekevät KTM 690 SMC R:stä ketterän ja hallittavan ajokumppanin. Jousitus on viritty antamaan optimaalisen tasapainon mukavuuden ja tarkan ohjattavuuden välillä. Maavara ja ergonomia on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle täyden hallinnan ja mukavuuden.

Tyylikäs muotoilu ja aerodynaaminen rakenne eivät ole pelkästään silmänruokaa, vaan ne myös tuovat tehokkaan ilmanohjauksen, mikä parantaa vakautta korkeilla nopeuksilla. LED-ajovalot ja TFT-näyttö lisäävät modernia kosketusta ja parantavat näkyvyyttä kaikissa ajo-olosuhteissa.

KTM 690 SMC R:ssä on älykkäät ajo-ominaisuudet, kuten monipuoliset ajotilat, jotka mahdollistavat moottoripyörän mukautumisen erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Lisäksi kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten luistonesto ja ABS-jarrut, varmistavat turvallisen ja hallitun ajoelämyksen.

Ergonomisesti suunniteltu istuin antaa mukavuutta pidemmillekin matkoille, ja korkeussäädettävyys mahdollistaa istuma-asennon räätälöinnin kuljettajan mieltymysten mukaan. Vakionopeudensäädin ja Quickshifter tuovat mukavuutta pitkille matkoille ja lisäävät ajonautintoa.

KTM 2024 690 SMC R edustaa moottoripyörätekniikan huippua ja on suunniteltu tarjoamaan adrenaliinin täyteisiä hetkiä niille, jotka haluavat kokea kaupunki- ja maantieajon intensiivisyyden. Se on tehokas, tarkka ja valmis haastamaan tieolosuhteet, tehden jokaisesta ajosta unohtumattoman seikkailun.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 3390,25€

Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: 690
Mallitarkennus: SMC-R
Väri: Oranssi
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 700