KTM 1290 SUPER ADVENTURE R 2024 Moottoripyörä

Koe seikkailu täysin uudella tasolla 2024 KTM 1290 SUPER ADVENTURE R:n kanssa. Tämä huippuluokan matkapyörä on suunniteltu ylittämään kaikki esteet voimakkaalla suorituskyvyllään ja ainutlaatuisella kyvyllään selvitä vaativimmistakin maastoista. 1290 SUPER ADVENTURE R ei ole pelkästään huippuluokan kapasiteetti extreme-seikkailusegmentissä, vaan se on myös ehdottomasti paras READY TO RACE -valinta niille, jotka etsivät matkapyörää koville murtomaapaimentolaisille. F9903X7 1290 SUPERADVENTURE R OT MALLISSA NAPPULARENKAAT.
Tuotekoodi: F9903X6
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
29627,33 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)

2024 KTM 1290 SUPER ADVENTURE R - matkapyörä, joka ei tunne rajoja. Tämä huippuluokan kaksipyöräinen mestariteos on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja kykyä selvitä vaativimmistakin maastoista. Oli kyseessä sitten karu erämaa tai haastava vuoristo, 1290 SUPER ADVENTURE R seisoo vahvana ja valmiina kohtaamaan kaikki haasteet.

Tämän pyörän voimanlähde on vaikuttava, ja sen suorituskyky on huomattavissa heti ensimmäisestä kosketuksesta kaasukahvaan. Moottorin voiman ansiosta etenet vaivatta niin maanteillä kuin vaikeakulkuisemmassakin maastossa. KTM:n insinöörit ovat panostaneet äärimmäiseen suorituskykyyn, tehden 1290 SUPER ADVENTURE R:stä voittamattoman valinnan extreme-seikkailusegmentissä.

Pyörä ei ole pelkästään voimaa ja suorituskykyä; se on myös suunniteltu huomioimaan matkailijoiden tarpeet. Mukavuus on avain pitkille matkoille, ja 1290 SUPER ADVENTURE R tarjoaa ergonomisen istuimen ja säädettävät ajoasennot, jotka mahdollistavat mukavan ajoasennon kaikissa olosuhteissa. Lisäksi pyörän kevyt rakenne ja kehittynyt jousitus tekevät siitä ketterän ja hallittavan, olitpa sitten maantiellä tai polulla.

READY TO RACE -henki hehkuu tässä KTM:ssä vahvana. Se on enemmän kuin matkapyörä; se on seikkailuun suuntautuneiden ajajien valinta. Varustettu huipputeknologialla ja innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten edistyksellisellä ajonvakautusjärjestelmällä ja monipuolisilla ajo-ohjelmilla, 1290 SUPER ADVENTURE R antaa sinulle täyden hallinnan ajokokemuksestasi.

Kysy myös edulliset rahoitukset sekä kuljetukset ympäri Suomea.

Hinta sisältää autoveron 6862,33€

 

Vuosi 2024
ALV väh.kelp Kyllä
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 1290
Väri: Valkoinen
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 1300