KTM 125 DUKE 2024 moottoripyörä

KTM
KTM 2024 125 Duke on kompakti ja tyylikäs nakupyörä, joka yhdistää nuorekkuuden, taloudellisuuden ja laadukkaan suunnittelun. Varustettu energisellä 125 cc:n moottorilla, tämä malli tarjoaa ihanteellisen vaihtoehdon nuorille kuljettajille ja kaupunkiliikenteeseen. Kevyt rakenne, sporttinen muotoilu ja kätevät ominaisuudet tekevät tästä pyörästä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät dynaamista ja helppoa ajokokemusta.
Tuotekoodi: F4003X1
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
6175,29 €

KTM 2024 125 Duke on nuorekkaan nakupyörän ruumiillistuma, joka yhdistää kompaktin muotoilun, sporttisen suorituskyvyn ja vaivattoman ajettavuuden. Tämä moottoripyörä on suunniteltu vastaamaan nuorempien kuljettajien tarpeisiin sekä kaupunkiajoon että rentoihin maantieajoelämyksiin.

Pienen mutta tehokkaan 125 cc:n moottorin ansiosta Duke 125 tarjoaa energiaa ja taloudellisuutta. Se on ihanteellinen vaihtoehto nuorille kuljettajille, jotka etsivät ensimmäistä moottoripyöräänsä tai kaupunkiliikenteeseen sopivaa kätevää vaihtoehtoa.

Pyörän kevyt rakenne ja kompakti koko tekevät siitä erityisen helpon käsitellä ja hallita. Tämä tekee Duke 125:stä täydellisen valinnan kiemuraisille kaupungin kaduille ja pientareille. Sporttinen muotoilu ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat sille modernin ja rohkean ilmeen, joka houkuttelee nuorekkaita kuljettajia.

Vaikka Duke 125 on kompakti, se ei tingi moderneista teknologisista ratkaisuista. TFT-näyttö tarjoaa selkeän katselukokemuksen kaikista tärkeistä tiedoista, ja ajotilat, kuten Street ja Sport, antavat kuljettajalle mahdollisuuden säätää moottoripyörän käyttäytymistä omaan ajoonsa sopivaksi.

KTM 2024 125 Duke ei ole vain moottoripyörä; se on tapa ilmaista nuoruuden intoa ja ajonautintoa. Se on suunniteltu tarjoamaan dynaamista ajokokemusta niille, jotka etsivät vapautta kaupungin kaduilla ja kaartelevilla teillä. Tämä moottoripyörä tarjoaa täydellisen tasapainon tyylikkään muotoilun, kompaktin koon ja modernin tekniikan välillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nuorille kuljettajille ja kaikille, jotka haluavat nauttia moottoripyöräilystä ilman kompromisseja.

Väri
Tuotekoodi
Hinta
Väri: Oranssi
Tuotekoodi: F4003X1
Hinta: 6175,29 €
Väri: Sininen
Tuotekoodi: F4003X2
Hinta: 6175,29 €
Vuosi 2024
Ajoneuvolaji: Moottoripyörä
Tyyppi: Katu/Matka/Sport
Merkki: KTM
Malli: KTM 125
Mallitarkennus: KTM 125 Duke
Väri: Oranssi
Värityyppi: Normaali väri
Moottorin tyyppi: 4-tahti
Vetotapa: Ketjuveto
Vaihteisto: Manuaali
Maakunta: Etelä-Pohjanmaa
Kunta: Kauhajoki
Moottorin tilavuus: 125