Powermadd Käsisuoja Sentinel sini/valk

Kampanjatuote
Uuden Powermadd Sentinel -sarjan suojat ovat jonkun verran isommat kun edeltäjänsä ja suojaavat käsiäsi paremmin. Voit tuttuun tapaan helposti poistaa ilmanottoaukkojen suojat lämpimillä kelillä. Yhdeksän eri väriä kattavat kaikki tarpeet! Lisävarusteena löytyy taustapeilisarja ja lisäsuojat, jotka suojaavat ajoviimaa vastaan vieläkin paremmin. Asennussarjat sekä moottorikelkkoihin että ATV/MX-malleihin saatavana erikseen.
Tuotekoodi: 862-34421
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
58,65 €
69,00 €
-15%
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Toimittajan varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 10,78 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 58,65 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 151,81 %.

Monen vuoden menestyksen jälkeen Powermadd Star series käsisuojien kanssa voimme nyt tarjota uutta Powermadd Sentinel käsisuojaa! Siisti ja moderni muotoilu tekee siitä tietynlaisen korvaajan Star-sarjalle. Hiukan suurempi Sentinel suoja tarjoaa enemmän suojaa käsille kun aikaisemmat suojat. Lisävarusteena löytyy taustapeilisarja ja vielä suurempi lisäsuoja. Asennussarja 862-34450 moottorikelkoille ja 862-34452 ATV/MX, myydään erikseen. 9 eri värivaihtoehton ansiosta Sentinel:iä löytyy kaikille.