Powermadd Käsisuoja Sentinel Kawasaki Vihreä/musta

Uuden Powermadd Sentinel -sarjan suojat ovat jonkun verran isommat kun edeltäjänsä ja suojaavat käsiäsi paremmin. Voit tuttuun tapaan helposti poistaa ilmanottoaukkojen suojat lämpimillä kelillä. Yhdeksän eri väriä kattavat kaikki tarpeet! Lisävarusteena löytyy taustapeilisarja ja lisäsuojat, jotka suojaavat ajoviimaa vastaan vieläkin paremmin. Asennussarjat sekä moottorikelkkoihin että ATV/MX-malleihin saatavana erikseen.
Tuotekoodi: 862-34403
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
Ei tällä hetkellä saatavilla.
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 11,65 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 69,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 92,01 %.

Monen vuoden menestyksen jälkeen Powermadd Star series käsisuojien kanssa voimme nyt tarjota uutta Powermadd Sentinel käsisuojaa! Siisti ja moderni muotoilu tekee siitä tietynlaisen korvaajan Star-sarjalle. Hiukan suurempi Sentinel suoja tarjoaa enemmän suojaa käsille kun aikaisemmat suojat. Lisävarusteena löytyy taustapeilisarja ja vielä suurempi lisäsuoja. Asennussarja 862-34450 moottorikelkoille ja 862-34452 ATV/MX, myydään erikseen. 9 eri värivaihtoehton ansiosta Sentinel:iä löytyy kaikille.