PILOT EXPEDITION -OHJARIT, Rev-XP 08-

Ski-Doo
Hyvän pidon takaava ohjainrauta kaikille eri alustoille nelikulma profiililla. Myydään pareittain. Sopii kaikille ajotyyleille.
Tuotekoodi: 860201044
Tulosta: Iso | Pieni
104,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 14,56 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 104,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 86,88 %.

Tehokas ja monipuolinen ohjainrauta, joka takaa erinomaisen pidon kaikilla eri alustoilla. Ohjainraudat myydään pareittain, ja niissä on nelikulmainen profiili, joka edistää vakaata ja tarkkaa ohjausta.

Hyvän pidon takaava ohjainrauta on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaisen suorituskyvyn kaikilla alustoilla, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan harrastelijoille ja ammattilaisille. Nelikulmaisen profiilin ansiosta ohjainraudat pitävät tiukasti otteensa tiehen, tarjoten samalla tarkan ja responsiivisen ohjauksen.

Niiden kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, ja ne soveltuvat erinomaisesti erilaisille ajotyyleille ja käyttöympäristöille.

Olitpa sitten intohimoinen harrastaja tai ammattilaiskuljettaja, nämä ohjainraudat tarjoavat luotettavan ja tehokkaan ratkaisun varmistaen turvallisen ja hallitun ajokokemuksen. Hanki nyt parisi ja nauti huippuluokan pidosta kaikissa ajo-olosuhteissa!

Pilot X, Pilot 5.7 SL, Pilot 5.7, Pilot 7.4, Pilot DS, Pilot DS-2, Pilot DS-3