Lynx/Ski-Doo XP/REX Jarrupalat Racing | 619690016

Tämä laadukas sintterijarrupalasarja tarjoaa erinomaisen pidon ja kestävyyden, suunniteltu kovaan ajoon. Myydään pareittain.
Tuotekoodi: 619690016
Tulosta: Iso | Pieni
129,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 16,65 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 129,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 70,71 %.

Tämä laadukas jarrupalasarja edustaa huippuluokan suorituskykyä ja on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen pidon ja kestävyyden vaativimpiin ajo-olosuhteisiin. Olipa kyseessä sitten tiukat kaarteet, nopeat kiihdytykset tai äkilliset jarrutukset, tämä jarrupalasarja vastaa tehokkaasti kovaan ajoon asettamiisi vaatimuksiin.

Sintterijarrupalat ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka optimoivat kitkan ja lämmöntuoton, mikä parantaa jarrujärjestelmän suorituskykyä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka vaativat tinkimätöntä pidonhallintaa ja luotettavaa jarrutustehoa jokaisella ajomatkallaan.

Pidä huolta ajoneuvosi jarruista ja nosta ajosi suorituskyky uudelle tasolle tällä erinomaisella jarrupalasarjalla. Älä tingi laadusta kovassa ajossa – valitse luotettavuus, valitse kestävyys, valitse tämä laadukas jarrupalasarja. Se on investointi parempaan suorituskykyyn ja turvallisuuteen kaikilla ajoreiteillä.

 

Sopii: Lynx REX, REX2, XU Racing XP 08-, REX/XU 09-, RS 08-