Lynx-vetohihna

Lynx
Älä rasita selkääsi vaan irrottaudu lumesta helposti. Kevyt, kätevän kokoinen ja edullinen. Erittäin kestävää materiaalia. Saatavana vain punaisena. Pakkauksessa kaksi kappaletta.
Tuotekoodi: 860202382
Tulosta: Iso | Pieni
39,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 10,00 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 39,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 151,81 %.

Lynx-vetohihna on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa apuvälinettä vetotehtäviin joka on kevyt ja kätevän kokoinen, mikä tekee siitä ihanteellisen lisävarusteen niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Sen kompakti muoto mahdollistaa helpon kuljettamisen mukana, ja se on aina valmiina kun tarvitset luotettavan vetoratkaisun liikkeellä ollessasi.

Hihna on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää vaativimmatkin olosuhteet ja sen lujuus ja kestävyys takaavat, että voit luottaa sen suorituskykyyn äärimmäisissäkin tilanteissa.

Tuote on saatavana vain punaisena, tuoden mukanaan pirteän väripilkun talviseen maisemaan. Punainen väri erottuu lumisessa ympäristössä ja tuo mukanaan tyylikkyyttä ja näkyvyyttä kaikkiin talviaktiviteetteihisi.

Pakkauksessa toimitetaan kaksi kappaletta.