Lynx 2025 Syvä lumi

Lynx 2025 Syvän Lumen Moottorikelkat: Rajattoman Seikkailun Välineet

Sukella syvälle talven sydämeen Ski-Doo 2025 Syvä Lumen kelkkasarjan kanssa. Suunniteltu erityisesti niille, jotka hakevat jännitystä ja seikkailua talvisen luonnon keskeltä, nämä kelkat ovat omiaan syvässä, koskemattomassa puuterilumessa. Koe loputtoman pehmeän lumen tunnelma, haasta itsesi jyrkkien seinämien ja metsäisten rinteiden parissa. Teknisesti vaativassa maastossa Ski-Doo 2025 -sarja loistaa – se on suunniteltu erityisesti tämänkaltaisiin olosuhteisiin. Shredder-mallisto edustaa tässä kategoriassa huippua, tarjoten kuljettajalle mahdollisuuden valloittaa syvin lumi ja haastavimmatkin reitit.

Lue lisää

Lynx 2025 Syvä lumi

Lynx Shredder 2025 - Edistyksellinen Käsiteltävyys ja Teho!

Tutustu Shredder 2025 -mallistoon, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja käsiteltävyyttä syvän lumen olosuhteissa. Tämän malliston sydämessä on innovatiivinen Radien²-runko, joka tarjoaa kevyen ja kapean muotoilun yhdistettynä lyhyeen tunneliin ja ruiskuvalettuihin astinlautoihin. Tämä yhdistelmä varmistaa poikkeuksellisen käsiteltävyyden ja mahdollistaa syvän lumen kokemisen aivan uudella tavalla.

Shredder-mallisto tuo mukanaan loputtoman tehon, joka saadaan Rotax® 850 E-TEC Turbo R / 850 E-TEC / 600R E-TEC -moottoreista. Nämä moottorit tarjoavat uskomattoman suorituskyvyn ja kaasuvasteen, mukaan lukien 180hp* tehon, joka säilyy jopa 2400 metrin korkeudessa.

Malliston ketteryyttä täydentää uusi LFS-etujousitus, jossa on extra-kapea 34 tuuman (863 mm) raideleveys. Tämä tekee ajamisesta jyrkissä maastoissa ja syvissä lumissa helpompaa ja nautinnollisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Teknologia on myös etusijalla Shredder 2025 -mallistossa, jossa on 10,25 tuuman kosketusvärinäyttö ja BRP Connect. Nämä ominaisuudet tarjoavat uudenlaisen tietoisuuden tasoa, mahdollistaen päivän ajoreittien suunnittelun ja kavereiden seuraamisen GPS:n avulla.

Pimeissä olosuhteissa Shredder-malliston LED-ajovalot tarjoavat laajan valokuvion ja kirkkaan näkyvyyden, edustaen Lynxin uusinta valoteknologiaa.

Shredder 2025 -mallisto ei jätä teknistä suorituskykyäkään huomiotta. PPS² DS+ -takajousitus on suunniteltu erityisesti syvään lumeen, tarjoten poikkeuksellista käsiteltävyyttä ja etenemiskykyä.

Lisäksi mallistossa on 381 mm leveä telamatto, joka tuo lisää ketteryyttä syvään lumeen. Tämä ominaisuus varmistaa, että kelkka pysyy hallinnassa jopa viistorinteissä.

Suorituskyvyn huipentaa KYB Kashima -iskunvaimentimet, jotka on suunniteltu kestämään kaikkein vaativimmat olosuhteet ja tarjoamaan hallittuja alastuloja suurimmista hypyistä.

Shredder 2025 -mallisto on suunniteltu kelkkailijoille, jotka eivät tee kompromisseja suorituskyvyssä, ketteryydessä ja teknologiassa. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat hallita syvintä lunta ja haastavimpia maastoja vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Hallitse Syvää Lunta Shredder 2025 -mallistolla

Älä jää paitsi mahdollisuudesta kokea talvi uudella, jännittävämmällä tavalla Shredder 2025 -malliston kanssa. Tämä mallisto on suunniteltu sinulle, joka haluat sukeltaa syvään lumeen ja nauttia jokaisesta käännöksestä, nousta korkeammalle vuoristossa ja kokea ajamisen vapauden äärimmäisissä olosuhteissa. Olipa valintasi 850 E-TEC Turbo R:n raaka voima tai 600R E-TEC:n terävä kaasuvaste, Shredder tarjoaa sinulle loputtoman tehopaketin.

Muista, että tämä ei ole vain kelkka – se on kokemus, joka muuttaa tapasi nähdä ja kokea talvi. Varaa omasi nyt ja valmistaudu kokemaan talvi Shredder 2025 -malliston tarjoamalla ennennäkemättömällä tyylikkyydellä, teholla ja suorituskyvyllä. Tämä on seikkailu, jonka haluat kokea uudelleen ja uudelleen. Shredder 2025 - kun vain paras on kyllin hyvä syvän lumen valloittamiseen.