Kelkan peite, Radien ja Radien-X

Kevyt, kompakti ja helposti mukana kulkeva suoja, joka kattaa etuvalot, ohjaustangon, mittariston, hanskatilan ja istuinalueet.
Tuotekoodi: 860202379
Tulosta: Iso | Pieni
149,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 18,31 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 149,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 38,75 %.

Tuote on suunniteltu tarjoamaan kattavaa suojaa ja käytännöllisyyttä. Kevyt ja kompakti rakenne mahdollistaa helpon kuljettamisen minne tahansa. Tämä monipuolinen suoja kattaa etuvalot, ohjaustangon, mittariston, hanskatilan ja istuinalueet, varmistaen, että kelkkasi herkät osat ovat turvassa säältä ja likaantumiselta.

Sen lisäksi, että se tarjoaa kattavan suojan, tämä suoja on myös helposti pakattavissa. Voit käyttää sitä tarpeen mukaan ja pakata sen nopeasti ja kätevästi, kun sitä ei tarvita. Tämä tekee siitä ihanteellisen lisävarusteen kelkkailumatkoille, erityisesti tilanteissa, joissa sääolosuhteet voivat vaihdella odottamattomasti.

Käytännöllisyys on otettu huomioon myös suunnittelussa. Et halua käyttää aikaa ja vaivaa monimutkaiseen asennukseen kylmissä olosuhteissa, joten tämän suojan mukana toimitettavat nopea irrotuslukitus ja RAP-klipsi mahdollistavat helpon ja vaivattoman asennuksen. Näin voit suojata kelkkaasi lisävarusteen avulla ilman tarpeetonta stressiä tai vaivaa.

Yhteenvetona voisi sanoa, että tämä kompakti, kevyt ja kätevästi pakattava suoja on täydellinen kumppani kelkkailumatkoille, tarjoten kokonaisvaltaista suojaa ja käytännöllisyyttä kaikissa sääolosuhteissa.