Extender trail III- ohjainraudat

Ski-Doo
Tämä ohjainrauta on valmistettu kestävästä 1/2-tuumaisesta pyöreäksi muotoillusta materiaalista, joka on taitavasti taottu molemmista päistä. Näin varmistetaan täydellinen istuvuus suksen muotoon, tarjoten optimaalisen pidon ja hallinnan. Ohjainraudassa on 4-tuumainen ja 60 asteen kulma, mikä mahdollistaa aggressiivisen kaarreajon hallinnan. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät tarkkuutta ja suorituskykyä moottorikelkkailuunsa.
Pakkauksessa 2 kpl.
Tuotekoodi: 860200578
Tulosta: Iso | Pieni
109,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 14,98 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 109,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 82,18 %.

Tämä huippulaatuinen ohjainrauta on valmistettu 1/2-tuumaisesta pyöreäksi muotoillusta materiaalista, joka on taottu molemmista päistä tarkasti suunniteltuna niin, että se istuu suksen muotoon parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä varmistaa optimaalisen pidon ja hallinnan kaikissa ajo-olosuhteissa.

Ohjainraudan uniikki rakenne mahdollistaa sen, että se sopeutuu suksen muotoon saumattomasti. Taotut päät tuovat kestävyyttä ja lujuutta, mikä on erityisen tärkeää moottorikelkkailussa, jossa laitteet joutuvat koetukselle vaihtelevissa maasto-olosuhteissa.

Tämä erityinen ohjainrauta on suunniteltu tarjoamaan kuljettajalle mahdollisuuden hallita moottorikelkkaansa äärimmäisellä tarkkuudella. Siinä on 4-tuumainen ja 60 asteen kulma, mikä mahdollistaa aggressiivisen kaarreajon hallinnan. Tämä on ihanteellinen ominaisuus niille, jotka haluavat kokea kelkkailun huippusuorituskyvyn ja dynamiikan.

Hanki raudat nyt ja koe kelkkailu uudella tasolla, kun hallitset suksiasi äärimmäisellä tarkkuudella ja varmuudella.

Myydään pareittain.

Sopii Pilot X, Pilot 5.7 SL, Pilot 5.7, Pilot 7.4, Pilot DS, Pilot DS-2, Pilot DS-3-suksille.