Blade XC -sukset

Blade XC -suksi tarjoaa täydellisen yhdistelmän kantavuutta syvässä lumessa ja täsmällistä ohjattavuutta kovalla alustalla. Myydään pareittain.
Tuotekoodi: 860201660
Tulosta: Iso | Pieni
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
529,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 49,98 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 529,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 10,22 %.

Blade XC -sukset tarjoavat huippuluokan suorituskyvyn, yhdistäen täydellisen kantavuuden syvässä lumessa ja tarkan ohjattavuuden kovilla alustoilla. Nämä sukset on suunniteltu moottorikelkkailun vaativiin olosuhteisiin, tarjoten kuljettajalle vankkaa luottamusta ja hallittavuutta kaikissa ajotilanteissa.

Niiden kevyt mutta kestävä rakenne mahdollistaa sujuvan liikkumisen ja ketteryyden syvässä hangessa, samalla kun sukset tarjoavat erinomaisen pidon ja vakaan ajokokemuksen kovemmissa olosuhteissa. Tämä monipuolisuus tekee Blade XC -sukista ihanteelliset valinnat moottorikelkkailijoille, jotka kohtaavat vaihtelevia maastoja ja sääolosuhteita.

Olipa sitten kyseessä lumipeitteiset metsäpolut tai jäiset järvialueet, Blade XC -sukset tarjoavat kuljettajalleen luotettavuutta, suorituskykyä ja nautinnollista ajoelämystä. Valmistajan sitoutuminen laatuun ja innovaatioon näkyy näissä sukset tarjoamissa huippuominaisuuksissa, jotka vastaavat moottorikelkkailijoiden vaativiin tarpeisiin