Blade XC+ -sukset, valkoiset

Lynx
Blade XC+ –suksi on edeltäjäänsä pidempi, kapeampi ja kevyempi sekä on ajossa aiempaa vakaampi. Täysin uudistetun rakenteensa ansiosta suksi säilyttää ohjattavuutensa vaihtelevissa lumiolosuhteissa erinomaisesti.
Tuotekoodi: 860202613
Tulosta: Iso | Pieni
539,00 €
Koodilla LOUKKO saat 13% alennuksen kassalla!
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: VarastossaTuotteet lähetetään 1-4 arkipäivässä
Huom! Jos tilauksella on tilaustuotteita, tilaus toimitetaan kun kaikki tuotteet ovat saapuneet varastoomme.
Myymäläsaatavuus:
Kauhajoki
Närpiö
Tervajoki
Tampere
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 50,81 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 539,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 13,33 %.

Valkoinen

Uusi Blade XC+ moottorikelkkasuksi on huippuluokan innovaatio, joka nostaa moottorikelkkailun uudelle tasolle. Suksen suunnittelussa on panostettu entistäkin parempaan suorituskykyyn, kestävyyteen ja käyttömukavuuteen, tehden siitä ihanteellisen valinnan vaativille kelkkailijoille.

Tämä suksi eroaa edeltäjästään huomattavasti. Sen kehittyneempi rakenne ja materiaalit tekevät siitä kevyemmän, mutta samalla vahvemman. Pidempi ja kapeampi muotoilu tarjoaa paremman ohjattavuuden ja vakauden eri maastoissa, olipa kyseessä sitten syvä luminen metsäreitti tai jäinen järvenpinta.

Blade XC+ suksen täysin uudistetun profiilin ansiosta se tarjoaa kelkkailijoille entistä paremman hallinnan ja ohjattavuuden kaikissa ajo-olosuhteissa. Suksessa yhdistyvät huolella suunniteltu aerodynamiikka ja ergonominen muotoilu, joka takaa miellyttävän ajoasennon ja paremman tuntuman kelkkaan.

Blade XC+ suksi on suunniteltu vaativaan kelkkailuun tarjoten kestävyyttä, suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Oli kyseessä sitten jyrkkä mäki, syvä lumi tai jäinen järvialue, Blade XC+ tuo kelkkailukokemukseesi uuden ulottuvuuden. Valitsemalla Blade XC+ suksen valitset luotettavan kumppanin, joka seuraa sinua seikkailuissa lumisessa maisemassa.