Varoitusvalo / Tasovilkku Purelux Strobe Pyöreä - 8W / 36 mm / 12V/24V

Neljällä oranssilla ledillä varustettu, uppasennettava varoitusvalo, josta löytyy 12 erilaista toimintatilaa. Pienikokoinen valo voidaan upottaa ajoneuvon rakenteisiin, tieliikenteeseen hyväksytty! Soveltuu niin 12V kuin 24V järjestelmiin,
Tuotekoodi: 12363
Tulosta: Iso | Pieni
44,90 €
Tuotteen saatavuus:
Oma varasto: Tilaustuote(ilmoitamme jos tuote ei ole saatavilla)
LOUKKO.COM TILI
Kuukausierä 10,00 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 44,90 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 5,90 €, Tod. vuosikorko 151,81 %.

Purelux Strobe Round on tyylikäs uppoasennettava varoitusvalo / tasovilkku, joka on suunniteltu erityisesti osaksi raskaan kaluston sekä työkoneiden valaistusta. Uppoasennuksessa valaisimen runko upotetaan aukkoon, jolloin pelkkä valaisimen etuosa ja linssi jäävät näkyviin. Strobe Round voidaankin asentaa joko ajoneuvosta valmiiksi löytyvään koloon, tai sille voidaan tehdä oma paikka esimerkiksi ajoneuvon puskuriin, perään tai kylkeen. Pienen kokonsa ansiosta (halkaisija ainoastaan 36 mm) Strobe Round istuu siististi ja huomaamattomasti ajoneuvon rakenteisiin, mutta kun valot kytketään päälle, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Varoitusvalo on varustettu neljällä oranssilla 3W ledillä, ja siitä löytyy 12:sta eri toimintatilaa.

Strobe Round on hyväksytty tieliikennekäyttöön ECE R65XA1 -standardin mukaisesti, eli sitä voidaan käyttää myös työmaan ulkopuolisessa liikenteessä. Laajan käyttöjännitteen ansiosta valaisin voidaan kytkeä sekä 12V että 24V järjestelmiin. Tyylikäs ulkonäkö yhdistettynä pieneen kokoon varmistavat, että varoitusvalo sopii käytännössä ajoneuvoon kuin ajoneuvoon. Strobe Round on myös radiohäiriösuojattu R10-standardin mukaisesti. Kahden vuoden (24 kk) takuu!

Useita valoja voidaan haluttaessa kytkeä toimimaan yhdessä, jolloin valot ovat synkronoituneena toisiinsa. Näin esimerkisi suuren ajoneuvon tai työkoneen huomiovalot saadaan vilkkumaan samalla toimintatilalla samaan aikaan, jolloin valaistus on yhtenäinen. Valot voidaan synkronoida keskenään kytkemällä valosta lähtevät keltaiset johdot yhteen. Mikäli keltaisen lisäksi osasta valoja kytketään valkoiset johdot virtaan (+), palavat nämä aina, kun toiset (valkoiset johdot kytkemättä) ovat sammuksissa ja päin vastoin. Näin valot voidaan myös synkronoida siten, että ne välähtävät eri tahtiin, eli vuorottelevat. Tällöin esim. suuresta määrästä valoja voidaan laittaa vaikkapa puolet välähtämään eri aikaan kuin toiset puolet. Toki vuorottelu voidaan kytkeä käyttöön jo vain kahdellakin valolla.

HUOM! Synkronointi toimii samojen valojen kanssa, eli kaikki Round Strobet saadaan synkronoitua yhteen.

Toimitussisältö
Purelux Strobe Round
Linssin kumikaulus
Kytkentä- ja asennusohjeet (EN

Tekniset tiedot
Merkki ja malli: Purelux Strobe Round
Käyttötarkoitus: Huomio- ja turvavaloksi liikenteeseen ja työmaille
LED: 4 x 3W
Valon väri: Oranssi
Käyttöjännite: 10 - 30V
Valmistajan ilmoittama teho: 12W

Toimintatilat:12
Mitat: 36 x 40 mm (Halkaisija x Pituus)
Paino: 55 g
Kaapelin pituus: n. 50 cm
Hyväksynnät: EMC: ECE: R10, R65XA1
IP-luokitus: IP67
Takuu: 24 kk

Toimintatilat
Yksittäinen välähdys
Tuplavälähdys
Triplavälähdys
Neloisvälähdys
Monivälähdys
Kiertävä (1-4)
Hidas yksittäinen välähdys
Hidas tuplavälähdys
Hidas tuplavilkku
Lite Speed
Yksöis-kaksoisvälähdys
Vääristyvä
Tasaisena palava valo

Asennusopas

Kytkentä

Punainen: Virta (+)
Musta: Maadoitus (-)
Keltainen: Synkronointi, toimintatilan vaihto, resetSynkronointi: valitse synkronoitaviin valoihin sama toimintatila, jonka jälkeen kytke valojen keltaiset johdot yhteen. Näin valot välkkyvät samassa tahdissa, ja vaihtavat toimintatilaa (kaikki yhdessä), kun yhden valon toimintatilaa vaihdetaan.
Toimintatilan vaihto: Käytä virta (+) keltaisessa johdossa, jolloin valo vaihtaa toimintatilaa. Voidaan toteuttaa kytkimellä (johto kytketään akkuun tmv. virtalähteeseen, ja väliin laitetaan painokytkin)
Valkoinen: Vuorotteleva synkronointiVuorotteleva synkronointi: Mikäli keltaisen lisäksi osasta valoja kytketään valkoiset johdot virtaan (+), palavat nämä aina, kun toiset (valkoiset johdot kytkemättä) ovat sammuksissa ja päin vastoin. Näin valot voidaan myös synkronoida siten, että ne välähtävät eri tahtiin, eli vuorottelevat